ANASAYFA Pursaklar Sağlıklı yaşamı destekleyen Pursaklar Belediyesi'nden sağlık semineri

Sağlıklı yaşamı destekleyen Pursaklar Belediyesi'nden sağlık semineri

Pursaklar Belediyesi'nin sağlıklı yaşamı destekleyen projeleri devam ediyor. İlçeye birbirinden yeni parkları ve yürüyüş alanlarını kazandırmaya devam eden Pursaklar Belediyesi, bu kez bir sağlık semineri düzenledi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sağlıklı yaşamı destekleyen Pursaklar Belediyesi'nden sağlık semineri

Ankara'nın ilçe belediyeleri arasında faaliyetleri ile dikkati çeken Pursaklar Belediyesi, yaptığı çalışmalarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Yaptığı faaliyetlerle ilçe halkını memnun etmeye devam eden Pursaklar Belediyesi, sağlıklı yaşam için doğru nefes alma tekniklerini konu alan ‘‘Doğru ve Doğal Nefes ile Dengeli, Sağlıklı Bir Yaşam’’ adlı sağlık semineri düzenlendi.

Pursaklar Belediyesi tarafından Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi'nde düzenlenen seminerde Nefes ve Aktif Yaşam Koçu, RDT kurucusu ve uzmanı Bilal Cantürk, “Doğru ve Doğal Nefes ile Sağlıklı Bir Yaşam” konusunda seminer verdi.

aw057333-02.jpg

PURSAKLAR’DA SAĞLIK SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Pursaklar Belediyesi tarafından ilçe halkının bilgilenmesi ve bilinçlenmesi için düzenlenen seminere yoğun katılım sağlandı. Seminerde katılımcılar, yaş ilerledikçe yaşam şartlarının da etkisiyle nefes alışverişinin değişmesi sonucu yaşam standartlarında oluşan kalite kaybının önüne geçme adına detaylı bilgiler aldı.

aw057333-04.jpg

Ayrıca katılımcılar, sağlıklı yaşamın püf noktası olan doğru ve doğal nefes almanın yollarını nefes egzersizleri ve teknikleri ile uygulamalı olarak öğrenme fırsatı da bulurken çalışmalarından dolayı Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin'e teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da engelli vatandaşı Özel Halk Otobüsüne almayan şoför hakkında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama

Ankara'da engelli vatandaşı Özel Halk Otobüsüne almayan şoför hakkında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden açıklama