ANASAYFA Pursaklar Sanatseverler Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesine ilgi göstermeye devam ediyor

Sanatseverler Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesine ilgi göstermeye devam ediyor

Pursaklar ilçesinde yılın her döneminde sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştiriliyor. Vatandaşların keyifli anlar geçirmesi için hazırlanan programlara yüksek oranlarda katılım sağlanıyor.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sanatseverler Devlet Tiyatroları Pursaklar sahnesine ilgi göstermeye devam ediyor

Yaz dönemlerinin gelmesi ile sosyal hayatta daha aktif hale gelmeye başlayan Ankara halkı fırsat bulduğu ve imkanlarının el verdiği organizasyonlara katılmayı sürdürüyor. Bu kapsamda şehirde tiyatro, konser gibi etkinlikler yakından takip ediliyor.

PURSAKLAR'DA TİYATRO SEVGİSİ SÜRÜYOR

Bu kapsamda Pursaklar ilçesi de vatandaşları için hazırlanan gösteriler ve gösterilere sağlanan katılım ile adından söz ettiriyor. Ankara'nın en büyük devlet tiyatrosuna sahip olan ilçede son olarak sahnelen Cimri oyununda da benzer görüntüler yaşandı.

Her yaştan insanın katıldığı Cimri adlı Tiyatro oyununa gösterilen ilgi ilçenin kültür sanat konusunda geldiği noktayı gözler önüne serdi. Konu ile ilgili konuşan Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin ilçeye kazandırılan tiyatro sahnesinde gösterilen oyun ve programlara ilgiden duyduğu memnuniyeti belirtti. Başkan Çetin “3 yıl önce Kültür ve Turizm Bakanlığımızla işbirliğinde hareket ederek, ilçemizde hizmete kazandırdığımız Devlet Tiyatroları Pursaklar Sahnesi, hemşehrilerimizin büyük bir teveccühü ile karşılaşmaya devam ediyor. Sahnelenen her oyuna gösterilen bu büyük ilgi ne kadar doğru bir işe imza attığımızı bizlere kanıtlıyor. İlçemizde sanat dolu günler hız kesmeden devam edecek” dedi.

YENİ PROGRAMLAR BEKLENİYOR

Pursaklar Belediyesinin halkın ilgisinden dolayı bu konulara daha da ağırlık vermesi bekleniyor. Yakın zamanda ve önceki dönemlerde sosyal etkinliklerin geniş katımla gerçekleşmesi bu konudaki tahminleri kuvvetlendiriyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ayaş Belediyesi Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konseri düzenleyecek

Ayaş Belediyesi Öykü Gürman ve İsmail Altunsaray konseri düzenleyecek