ANASAYFA Pursaklar Yabancı öğrenciler Ankara Pursaklar'daki Endemik Vadi Parkı'nı gezdi

Yabancı öğrenciler Ankara Pursaklar'daki Endemik Vadi Parkı'nı gezdi

Ankara'daki ilçe belediyelerinin çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı gereği çeşitli etkinliklere imza atan belediyeler arasında yer alan Pursaklar Belediyesi de projelerini dünyaya tanıtmaya devam ediyor.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Yabancı öğrenciler Ankara Pursaklar'daki Endemik Vadi Parkı'nı gezdi

Yabancı öğrenciler Ankara Pursaklar'daki Endemik Vadi Parkı'nı gezdi - Başkent Ankara'da hizmet veren ilçe belediyeleri, ilçelerde çeşitli etkinlik, eğitim ve gezi programlarına devam ediyor. Ankara'nın Pursaklar ilçe belediyesi de çalışmalarına hız kesmeden devam ederken ilçeye yatırım yapmayı sürdürüyor.

aa-20230721-31731785-31731775-pursaklardaki-endemik-vadi-parkini-yabanci-ogrenciler-gezdi.jpg

Ankara'da Pursaklar Belediyesince faaliyete geçirilen Endemik Vadi Parkı, her gün binlerce ziyaretçi ağırlarken alanı bu kez yabancı öğrencilerin ziyaret ettiği bildirildi.

ERASMUS PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERDEN PURSAKLAR'A ZİYARET

Erasmus+ Coffee Friendship projesi kapsamında Avusturya, Almanya, İtalya, Yunanistan, İrlanda, Sırbistan, İspanya ve Portekiz'den gelen 45 yabancı öğrenci, Ankara Kedisi, Ankara Keçisi, Ankara Tavşanı, Ankara Güvercini ve Ankara'ya özgü endemik bitkilerin bulunduğu Pursaklar Endemik Vadi Parkı'nı gezdi.

aa-20230721-31731785-31731779-pursaklardaki-endemik-vadi-parkini-yabanci-ogrenciler-gezdi.jpg

KAHVE BAHANE DOSTLUK ŞAHANE

Yurtdışından gelen öğrencilere Endemik Vadi'yi gezdiren Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin, Pursaklar'dan AB ülkelerine de öğrenci gönderdiklerini belirtti. Ankara kültürünü tanıtmak için "Kahve bahane, dostluk şahane" projesinde atölye çalışma bir arada olduklarını dile getiren Pursaklar Belediye Başkanı Çetin, "Öğrenciler Ankara'nın kültürel değerlerini resmettiğimiz ve yansıttığımız bu özel alandan çok etkilendiler.

aa-20230721-31731785-31731780-pursaklardaki-endemik-vadi-parkini-yabanci-ogrenciler-gezdi.jpg

Burası Ankara'ya ait hayvanlar ve 12 çiçek türüyle müstesna bir alan oldu" ifadelerine yer verdi. Erasmus projesi kapsamında Pursaklar ilçesine gelen öğrenciler ile Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Pursaklar Belediye Başkanı Çetin ise tüm Ankara halkını alana beklediklerini kaydetti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Herkes bunu çöpe atıyor ama içinde 22 ayar altın var! Elinizi çöpe götürmeden bir daha düşünün

Herkes bunu çöpe atıyor ama içinde 22 ayar altın var! Elinizi çöpe götürmeden bir daha düşünün