ANASAYFA Sağlık 1 Mayıs eczaneler açık mı kapalı mı olacak? Ankara'da nöbetçi eczaneler listesi

1 Mayıs eczaneler açık mı kapalı mı olacak? Ankara'da nöbetçi eczaneler listesi

1 Mayıs 2024 tarihi ile eczanelerin açık mı, kapalı mı olduğuna ilişkin araştırmalar yapılıyor. Resmi tatil olarak kabul edilen mayıs ayının ilk gününde eczanelerde işlemi olan vatandaşlar eczanelerin çalışma saatlerini merak ederken Ankara'daki açık eczanelerin listesini derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
1 Mayıs eczaneler açık mı kapalı mı olacak? Ankara'da nöbetçi eczaneler listesi

Sağlık kuruluşlarının çalışma saatleri 1 Mayıs tarihinde araştırma konusu oldu. ‘’Eczaneler bugün açık mı?'' sorusu gündemin önemli soruları arasında yer almaya devam ederken 1 Mayıs resmi tatilinde eczanelerden ilaçlarını temin etmek isteyen vatandaşlar ‘’Eczaneler açık mı, kapalı mı?'' sorusuna yanıt arıyor.

1 Mayıs Çarşamba günü resmi tatil olması nedeniyle eczaneler açık olmayacak. Sadece il ve ilçe merkezlerinde nöbetçi eczaneler hizmet verecek. Eczanelerin kapalı olması nedeniyle1 Mayıs Çarşamba günü de nöbet sistemi ile hizmet verecek. Eczanelere gidecek olan vatandaşlar nöbetçi eczaneler listesini sorgularken Ankara'daki listeyi derledik.

1 MAYIS ANKARA'DA NÖBETÇİ ECZANELER

Eczanede mesai saati başlangıcına kadar nöbetçi eczaneler hizmet verirken 1 Mayıs Çarşamba günü bayram nedeniyle nöbetçi eczaneler hizmet verecek. Ankaralılar da nöbetçi eczane listesi aramaya koyulurken Ankara Eczacı Odası (AEO) tarafından açıklanan takvime göre nöbetçi eczaneler listesi şöyle;

Nöbetçi eczanelerin listeleri Ankara Eczacılar Odası tarafından açıklanmaya devam ediyor. 1 Mayıs gününde Ankara'nın 25 ilçesinde hizmet veren eczaneler de yukarıdaki listede yer aldı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
1 Mayıs Ankara'da nöbetçi noter var mı?

1 Mayıs Ankara'da nöbetçi noter var mı?