1,5 yıldır karnında unutulan iğne ile yaşıyor!

Bebek sahibi olmak için özel bir tüp bebek merkezine giden kadın, karnında ameliyat iğnesi unutulduğunu öğrenince büyük şok yaşadı.

1,5 yıldır karnında unutulan iğne ile yaşıyor!

1,5 yıldır karnında unutulan iğneyle yaşadığını öğrenen 42 yaşındaki kadın, kendisine bunu yapan hastanenin yönetimi ile görüştükten sonra suç duyurusunda bulundu.

Antalya'da tüp bebek tedavisine başlayan 42 yaşındaki S.İ., bu çerçevede kentteki bir hastanede geçirdiği operasyonda karnında ameliyat iğnesinin unutulması üzerine suç duyurusunda bulundu.
Kumluca ilçesinde yaşayan kadın, bebek sahibi olmak için kent merkezindeki özel bir tüp bebek merkezine başvurdu.

1,5 YIL BOYUNCA CİDDİ AĞRI ÇEKTİ

Burada yapılan tetkiklerde yumurtalıklarda miyom tespit edilen kadın, bunun üzerine Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde 16 Ocak 2023'te operasyon geçirdi. Ameliyat sonrası 1,5 yıl boyunca ciddi ağrı çeken kadın, gittiği doktorların uyguladığı tedavilerle acısını dindirmeye çalıştı. Ağrıları süren kadın, karnında ameliyat iğnesi unutulduğunu, kalçasındaki başka bir şikayeti için gittiği ortopedi doktorunun istediği röntgen filmi ile öğrendi. 42 yaşındaki kadın, bunun üzerine avukatı aracılığıyla sorumlular hakkında suç duyurusunda bulundu.

S.İ.'nin avukatı ise müvekkilinin ameliyat sonrası birçok doktora başvurmasına rağmen 1,5 yıldır ağrılarının dinmediğini, acı çektiğini söyledi.

Kaynak: Anadolu Ajansı
SONRAKİ HABER