ANASAYFA Sağlık ABB Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezleri'nin sayısını artırmaya devam ediyor!

ABB Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezleri'nin sayısını artırmaya devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, insan odaklı uygulamalarını hayata geçirmeye devam ediyor. Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Gençlik Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi’nin ikincisini Ulus’ta açtı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Gençlik, Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezleri'nin sayısını artırmaya devam ediyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Kentin eksik ve ihtiyaçları doğrultusunda birbirinden farklı projelere imza atılırken yeni bir hizmetin daha devreye alındığı duyuruldu. 

Ankara Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Gençlik Çocuk ve Aile Danışmanlık Merkezi’nin ikincisini Demetevler’den sonra Ulus’ta açtı. Merkezde alanında uzman psikolog, psikolojik danışman, evlilik ve aile danışmanı ile sosyologlar tarafından danışmanlık ve destek hizmetleri eğitimi ücretsiz olarak verileceği bildirildi. 

ABB'DEN HER YAŞTAN VATANDAŞA ÜCRETSİZ DANIŞMANLIK HİZMETİ

Erken Cumhuriyet Dönemi’nde inşa edilen ve mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi'ne ait tescilli binada verilen danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyen vatandaşlar, adrese bizzat başvurarak yüz yüze görüşme sağlayabiliyor. 

Merkezde alanında uzman psikolog, psikolojik danışman, evlilik ve aile danışmanı ile sosyologlar tarafından 3 yaş itibarıyla çocuk, genç, engelli ve yaşlı her yaştan danışana ücretsiz olarak psikolojik danışmanlık ve destek eğitimleri hizmeti veriliyor. 

ABB Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Önder Yanmaz, “Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı olarak psikolojik danışmanlık ve destek eğitimleri ve hizmetlerimizi Demetevler’deki merkezimizde yürütüyorduk. Bugün itibarıyla Ulus’ta mülkiyeti belediyemize ait tescilli binada ikinci şubemiz olarak hizmet vermeye başladık. Burada ilk olarak çocuklara, gençlere, yaşlılara, engellilere ve belediyemizden sosyal yardım alan ailelere ve çiftlere psikolojik danışmanlık hizmeti veriyoruz” dedi. 

Psikolojik Danışmanlık ve Destek Eğitimleri Şube Müdürü Sevgi Karabulut ise “Merkezlerimizde verilen tüm hizmetler alanında tecrübeli klinik psikolog, psikolog, psikolojik danışman, evlilik ve aile danışmanı, sosyal hizmet uzmanı, sosyolog ve çocuk gelişimci uzmanlar tarafından verilmektedir. Vatandaşlar Ulus ve Demetevler’de bulunan şubelerimize gelerek başvuru yapabilirler. Aynı zamanda bilgi almak için de telefonlarımızı arayarak bilgi alabilirler.” diyerek davette bulundu. Merkezlerin adres ve iletişim bilgileri ise şöyle:  

İvedik Cad. No:93/1 Demetevler - Tel: (0312 507 34 50-51)  

Kale Mah. Anafartalar Cad. No: 27 Ulus – (Tel: 0312 507 36 92-49)  

Telefon destek hattı: (0312 666 60 06) olarak açıklandı. 

Randevu almak isteyen vatandaşların belirtilen numaralar üzerinden iletişime geçmelerinin yeterli olacağı kaydedildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Büyük Atatürk Koşusu için geri sayım başladı! 24 Aralık'ta düzenlenecek

Büyük Atatürk Koşusu için geri sayım başladı! 24 Aralık'ta düzenlenecek