ANASAYFA Sağlık Altay Bayındır kimdir, neden gündem oldu, nereye transfer oldu?

Altay Bayındır kimdir, neden gündem oldu, nereye transfer oldu?

Fenerbahçe'de Altay Bayındır dönemi kapanırken Altay Bayındır sosyal medya üzerinden günden oldu.
yazar
Haber Merkezi
Altay Bayındır kimdir, neden gündem oldu, nereye transfer oldu?

Fenerbahçe, Dominik Livakovic'i transfer ederek Altay Bayındır'ı Manchester United'a sattı. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan Altay Bayındır ile ilgili araştırmalar yapılmaya başlandı. Manchester United'ın gerçekleşen bu transferin ardından Fenerbahçe'ye 6 milyon Euro bonservis ödeyeceği açıklandı.

Fenerbahçe'de Altay Bayındır dönemi kapanırken Altay Bayındır sosyal medya üzerinden günden oldu. Konuya hakim olmayan pek çok kişi arama motorları üzerinde detaylı araştırma yapmaya başladı.

ALTAY BAYINDIR KİMDİR?

14 Nisan 1998'de Bursa'nın Osmangazi ilçesinde doğan Altay Bayındır 2007 yılında girdiği Bursaspor altyapısında 2011 yılına kadar oynadı. sırasıyla Arabayatağıspor ve Bursa Yolspor'a transferi sağlanan Altay 2013 senesinde Ankaragücü'nde forma giymeye başladı.

a12b99d980cd4549b74938f241bdee44.jpg

Süper Lig'te oynadığı ilk maçına, 30 Kasım 2018'de 1-1 skorla biten maçta, Çaykur Rizespor karşısında çıktı. 10 Temmuz 2019 tarihinde Fenerbahçe'ye transferi gerçekleşti.

ALTAY BAYINDIR TRANSFER Mİ OLDU?

Dominik Livakovic'i kadrosuna katan sarı-lacivertliler, Altay Bayındır'ın transferi için Manchester United ile anlaşmaya vardı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çeyrek altın ne kadar? 25 Ağustos çeyrek altın fiyatları

Çeyrek altın ne kadar? 25 Ağustos çeyrek altın fiyatları