ANASAYFA Sağlık Anında yağ yakıyor bir kaşık içince bile kilo verdiriyor! Hollywood ünlülerinin zayıflama yöntemi ortaya çıktı

Anında yağ yakıyor bir kaşık içince bile kilo verdiriyor! Hollywood ünlülerinin zayıflama yöntemi ortaya çıktı

Hollywood güzellerinin zayıflama sırrı ortaya çıktı. Bir kaşığı bile hemen yağ yakan formül ile 3 ayda 8 kilo veriliyor. Uzmanların araştırmaları o besinin cayır cayır yağ yakıcı özelliğini ortaya çıkardı.
Anında yağ yakıyor bir kaşık içince bile kilo verdiriyor! Hollywood ünlülerinin zayıflama yöntemi ortaya çıktı

Son yapılan araştırma cayır cayır yağ yakan o besinin faydalarını ortaya çıkardı. Hollywood ünlülerinin zayıflık sırları ortaya çıktı. 

Lübnanlı araştırmacılar tarafından elde edilen bulgular, elma sirkesinin yağ yakıcı özelliğini kanıtlar nitelikte oldu. 

Araştırmacılar, özellikle kilolu bireylerin kahvaltıdan önce elma sirkesinden sadece 15 ml içmesinin üç ayda 8 kilo vermelerini sağladığını açıkladı. 

CAYIR CAYIR YAĞ YAKIYOR 

Açıklanan bulgulara göre, araştırmaya katılan gönüllüler  ya fazla kilolu ya da obezdi ve vücut kitle indeksleri 27 ile 34 arasındaydı. Gönüllüler, 30'ar kişilik 4 gruba ayrıldı ve 3 gruptan sabahları bir bardak elma sirkesi içmeleri istendi. 

Ardından gri kalan grup ise plasebo sıvısı içti ve 12 hafta boyunca her katılımcı diyet ve egzersiz alışkanlıklarının kaydını tutarak araştırmacılara sundu. 

Sonuçlara göre, elma sirkesi içenler en az 5 kilo verirken, plasebo verilen gönüllüler, 12 hafta sonra ortalama sadece 0,3 kg düşüş yaşadı. 

Ancak 12 haftalık süre numune boyutu açısından küçük olarak kabul edildi ve 12 haftanın olası uzun vadeli yan etkileri ölçmek için yeterli olmadığı aktarıldı. 

Öte yandan araştırmacılar, çalışmanın sonuçları konusunda dikkatli olunması konusunda uyarıda bulunurken, bireylerin uzman bir doktora danışmadan diyetleri üzerinde bu kadar keskin bir değişiklik yapmamaları konusunda uyarıda bulundular. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi Dede Torun Evleri'nde Ramazan ayına özel mukabele programı düzenleniyor

Pursaklar Belediyesi Dede Torun Evleri'nde Ramazan ayına özel mukabele programı düzenleniyor