ANASAYFA Sağlık Öksürük burun tıkanıklığı balgama anında etki ediyor! 1 damlası bile işe yarıyor kullananlar hemen sonuç alıyor

Öksürük burun tıkanıklığı balgama anında etki ediyor! 1 damlası bile işe yarıyor kullananlar hemen sonuç alıyor

Kış aylarının gelmesiyle artan öksürük, burun tıkanıklığı ve balgama çare geldi. Kullananların hemen sonuç aldığı o ürünün tek bir damları bile işe yarıyor, öksürük, burun tıkanıklığı ve balgamı olanların derdine derman oluyor.
Öksürük burun tıkanıklığı balgama anında etki ediyor! 1 damlası bile işe yarıyor kullananlar hemen sonuç alıyor

Havaların soğumasıyla üst solunum yolu hastalıklarında artış devam ediyor. Öksürük, burun tıkanıklığı ve balgam sorunu yaşayanlar ise hastalıklarına bir çözüm arıyor. 

Gribin ve soğuk algınlığının dört bir yanı sardığı günlerde tek damlası bile mucizeler yaratan o ürünü kullananlar öve öve bitiremiyor. Her geçen gün artan soğuk algınlığı, öksürük, burun tıkanıklığı ve balgamın çaresi oluyor. 

Faydaları saymakla bitmeyen okaliptüs yağını ilk kullanımda bile fark yaratırken, öksürük, burun tıkanıklığı ve balgamı olanlar hastalıklarına çareyi buldu. 

OKALİPTÜS YAĞI KIŞ GÜNLERİNİN VAZGEÇİLMEZİ OLUYOR 

Okaliptüs yağı, okaliptüs ağacının yapraklarından üretilen bir çeşit aromatik yağ olarak satılıyor. Başta Avustralya olmak üzere dünyanın birçok yerinde yetişen okaliptüs ağacından üretilen okaliptüs yağı ise özellikle antiseptik, iltihap önleyici ve balgam söktürücü özellikleri ile biliniyor. 

Soğuk algınlığı, grip, öksürük, burun tıkanıklığı, balgam sorunu yaşayanların sıklıkla kullandığı okaliptüs yağının en yaygın kullanma yöntemi ise  buharla solunum veya masaj yaparak solunum yollarını temizlemek olarak yapılıyor. Ayrıca kas gevşetici ve stres azaltıcı özelliği de bulunuyor. 

Peki okaliptüs yağı nasıl kullanılır. İşte, adım adım okaliptüs yağı kullanma yöntemleri:

Birkaç damla temiz sıcak suya damlatılarak içilen okaliptüs yağı, temiz ve sıcak suyla ıslatılmış havlunun üzerine de yine birkaç damla damlatılarak ve ardından havlu yüze yaklaştırılıp buharı solunarak da kullanılıyor. 

Benzer rahatsızlıkları bulunan kişiler öncelikle hemen en yakın hastaneye ya da sağlık kuruluşuna giderek uzman hekimlerin muayenesinden geçmelidir. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'ya nefes aldıran o mekanları biliyor muydunuz? O ilçede tam 7 meydan var hemen keşfedin

Ankara'ya nefes aldıran o mekanları biliyor muydunuz? O ilçede tam 7 meydan var hemen keşfedin