ANASAYFA Sağlık Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı'nın adı Yanık Tedavi Merkezine verildi!

Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı'nın adı Yanık Tedavi Merkezine verildi!

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Yanık Ünitesi Klinik Şefi olarak görev yapan Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı, Türkiye ve dünya genelinde yanık tedavisi alanındaki katkılarıyla tanınan bir isim olarak biliniyor.
yazar
Haber Merkezi
Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı'nın adı Yanık Tedavi Merkezine verildi!

Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Yanık Tedavi Merkezi'nin açılışı sırasında gerçekleşen duygusal bir törende, Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı'nın katkılarına vurgu yapıldı. Bu değerli bilim insanının adı, yeni açılan yanık tedavi merkezine verildi. Koordinatör Başhekim Dr. Öğr. Üyesi Aziz Ahmet Surel, Yastı'nın birçok öğrenci yetiştirdiğini ve emeklerine sağlık dileklerini iletti.

aw019255-04.jpg

Çınar Hocanın Anısına

Ankara İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe de bu gurur dolu günde bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını ifade ederek, Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı'nın bugüne kadar verdiği emeklerin bundan sonra da sürdürüleceğini vurguladı. Kurtcebe, Yastı'nın adının "çınar" olarak kök salmasının öğrencileriyle birlikte süreceğini dile getirdi.

aw019255-03.jpg

Minnettarlık Duyguları

Yanık tedavi alanında yaptığı emekler nedeniyle teşekkür edilen konuşmaların ardından Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı, duygusal anlar yaşadı. Yastı, Ankara Bilkent Şehir Hastanesi personeline minnettarlık duyduğunu ve kendisine tarif edilemeyecek bir mutluluk yaşattıklarını ifade ederek teşekkür etti.

aw019255-02.jpg

Açılış töreni ve plaket takdimi:

Konuşmaların ardından Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı'ya günün anısına bir plaket takdim edildi ve Ankara Bilkent Şehir Hastanesi Prof. Dr. Ahmet Çınar Yastı Yanık Tedavi Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Törene Ankara İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Ali Niyazi Kurtcebe, Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Gülhane Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Ali Gülçelik ile Türk Cerrahi Derneği Başkanı Prof. Dr. Ahmet Serdar Karaca da katıldı. Ayrıca, hastane yöneticileri, Genel Cerrahi Kliniği ekibi ve çalışanlar da törene yoğun ilgi gösterdi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Valilik kararı son dakika duyuruldu! Açık alanda tüketilmesi resmen yasaklandı 617 TL cezası var

Valilik kararı son dakika duyuruldu! Açık alanda tüketilmesi resmen yasaklandı 617 TL cezası var