ANASAYFA Sağlık Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı?

Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı?

Sağlık Bakanlığı tarafından duyurulan 36 bin personel alımı ilanı duyurulmuştu. Sağlık Bakanlığı personel alımına ilişkin başvuru kılavuzunun yayınlanıp yayınlanmadığı merak edildi. Bu çerçevede merak edilen sorulara da yanıt aranmaya başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru kılavuzu yayımlandı mı?

Kamu kurumlarında çalışmak isteyenler bakanlık ilanlarını yakından takip ediliyor. Sağlık Bakanlığı farklı branşlarda 36 bin personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlığın personel alımına ilişkin karar Resmi Gazete'de yayımlanırken Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da yıl sonuna kadar 36 bin personel alımı yapılacağının müjdesini vermişti. Adayların gözleri Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı kılavuzuna çevrilirken ‘’Başvuru kılavuzu ne zaman yayımlanacak?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı. 

Kamu kurumlarının personel alımı ilanları ve duyuruları yakından takip ediliyor. Sağlık Bakanlığı 2024 yılı sonuna kadar farklı branşlarda 36 bin sağlık personeli alımı yapacağını duyurdu. Personel alımına dair başvuru kılavuzu Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM)  tarafından yayımlanacak. 2024 Sağlık Bakanlığı personel alımı kılavuzuna dair detayları derledik.

SAĞLIK BAKANLIĞI 36 BİN PERSONEL ALIMI BAŞVURU KILAVUZU NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

Personel alımı ilanları yayımlanmaya devam ediyor. Sağlık Bakanlığı tarafından farklı branşlarda 36 bin personel alımı gerçekleşecekken Resmi Gazete'de sağlık çalışanı alımı ilanı yayımlandı. 

Personel alımı için başvuru süreci henüz başlamazken kılavuzun yayımlanması ardından alım aşaması başlayacak. Personel teminine dair başvuru kılavuzunun ÖSYM tarafından yayımlanması bekleniyor. Kılavuzun kısa süre içerisinde adaylara açılacağı öngörülüyor. Haziran ayına kadar yayımlanması beklenen başvuru kılavuzu ile ilgili detayların güncellenmesi bekleniyor. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Zilkade ayı nedir, ne zaman başlıyor, zilkade ayı faziletleri neler?

Zilkade ayı nedir, ne zaman başlıyor, zilkade ayı faziletleri neler?