Şeker kamışı suyunun faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Antioksidan maddeler açısından zengin olan şeker kamışı suyunun faydaları ve neye iyi geldiği merak ediliyor.

Şeker kamışı suyunun faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Şeker kamışı suyunun çok sayıda faydası bulunuyor. Şeker kamışı suyunun faydalarının ne olduğu ise araştırılıyor. Esnaf Ali Bekmez, şeker kamışı suyunun faydalarından bahsederek konu hakkında bilgilendirdi.

Şeker kamışı suyu satışı yapan esnaf Ali Bekmez, "Şeker kamışı suyu insan sağlığına faydalarının saymakla bitmez. Kanseri önlemekle birlikte mide sağlığını korur" diye konuştu.

ŞEKER KAMIŞININ FAYDALARI

Ali Bekmez, "Şeker kamışının faydasını saymak gerekirse, sağlıklı bir şeker. Kanseri önler. Mide sağlığını korur. Solunum yolunu temizler. Cildi temizler. Bağışıklığı güçlendirir. Bunu yapmanın özel uğraşları var. Zorlu süreçlerden geçiyor" diye konuştu.

Şeker kamışı suyunun faydaları nelerdir, neye iyi gelir?

Halkın yeni yeni keşfetmeye başladığını söyleyen Ali Bekmez, "Özel bir makinesi var. Makineden sonra hiç suyu kalmıyor. Şeker kamışını bir gün önceden hazırlıyoruz. Sabahleyin de çekimini yapıyoruz. Halk yeni yeni keşfetmeye başladı. Çoğu insan bilmiyor. Anlamaya çalışıyorlar, çözmeye çalışıyorlar. Ama içenler de gayet memnun. Çok güzel olduğunu söylüyorlar" dedi.

Şeker kamışı, birçok kişi tarafından merak ediliyor. Birçok insan, şeker kamışının ne olduğunu bilmiyor. Şeker kamışının sağlık için çok sayıda faydası bulunuyor.

Kaynak: İHA
SONRAKİ HABER