ANASAYFA Sağlık Zerjel Krem ile Mucizelere İnanacaksınız!

Zerjel Krem ile Mucizelere İnanacaksınız!

Doğal içeriği ve eczane ürünü olmasıyla dikkat çeken ZerJel Krem, vücutta oluşan ödemden varis ağrılarına, yara izlerinden morluklara kadar birçok acil duruma etki ediyor. Homeopati Uzmanı ve Eczacı Nurdan Köylü'nün formülize ettiği ZerJel Krem'i, Haber Ankara olarak sizler için derledik.
Zerjel Krem ile Mucizelere İnanacaksınız!

Sayısız başarılara imza atan Zerjel şaşırtmaya devam ediyor..
Hemoroitten romatizma hastalıklarına, varisten ödeme hızlı bir iyileşme sağlayan Zerjel Krem, Homeopati Uzmanı ve Eczacı Nurdan Köylü tarafından formülize edildi. Danışanların olumlu dönüşleri beraberinde ZerJel Krem bir iyilik hareketi ile de büyük dikkat çekiyor. Gelirinin yüzde 30'unu başarılı bir sivil toplum kuruluşu  olan AED’e bağışlıyor. Her ürün, AED’e bağlı olan Aşevinde yüzlerce insan için gıda ikramına dönüşerek ZerJel Kremin mucize etkisini genişletiyor.

ZerJel Krem formülünün sahibi Homeopati Uzmanı ve Eczacı Nurdan Köylü aldığı olumlu geri dönüşlerden ve yoğun satış grafiğinden oldukça memnun olduğunu belirtiyor. Siparişlere yetişmediğinden ve ürünün yurtdışında birçok ülkeye satışının gerçekleştiğinden bahseden Nurdan Köylü, karşılaştığı ilgiden ve ZerJel Krem'in tamamen yerli üretim olması sebebi ile kremin ülkemizi yurtdışında temsil ediyor olmasından gurur duyduğunu ifade ediyor.

İçeriğinde bulunan Schüssler ve Zerre Doku Tuzları, At Kestanesi, Cadı Fındığı, Sarı Kantaron, Portakal Kabuğu Yağı, Karanfil Yaprağı Yağı ve Arnica Montana Çiçeği Tentürü  ile ZerJel Krem bir çok rahatsızlığın tedavisinde yardımcı bir rol üstleniyor.

Doğal içeriği, ulaşılabilir fiyatı ve pratik uygulama şekline sahip olan ZerJel Krem günlük hayatta yaşanılan kesik, morluk ve yaralanma gibi sorunlara ve ev kazalarına müdahale etmede S.O.S.Kremi olarak uygulanabiliyor. Her annenin çantasında bulunması gereken ZerJel Krem, parkta, antrenmanda, açık alanlarda oluşabilecek sıcak ve soğuk yanıklarında hızlı etkisi ile de ebeveynlere çözüm ortağı oluyor.

Cildi besleyen, izlerin ve ince kırışıklıkların iyileşme sürecini destekleyen ZerJel Krem hanımlar tarafından gece kremi olarak da tercih ediliyor.
Formülünde bulunan Arnika bitkisi hücrelerdeki mineral seviyesini düzenleyip, cilt yüzeyi iyileşme sürecini desteklediği için Dermatoloji Hekimleri tarafından da kullanılıyor.

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon alanında baş tacı edilen ZerJel Krem, analjezik, ağrı kesici ve antiseptik özelliği ile kas tutulmalarına, eklem ağrılarına uygulandığında olumlu sonuçlar veriyor. Etken maddelerden biri olan Limonen ile lenfatik drenaj sistemini uyararak şişkinlik ve ödem gibi sorunlara çare oluyor.

ZerJel Kremin formül sahibi ve üreticisi Homeopati Uzmanı ve Eczacı Nurdan Köylü ZerJel Kremin geniş şifa ve fayda yelpazesine çok güvendiğini belirterek ürünün herkese şifa dağıtması adına gerekli çalışmaları yapmaya devam edeceğini bildiriyor.

Advertorial Haber

Yorumlar
Z
Ziyaretçi 2 ay önce
Harika bir krem,deneyin farkı görün,çok teşekkürler sayın Nurdan Köylü
BEĞENME
0
CEVAPLA
Z
Ziyaretçi 2 ay önce
Zerjel bir harika. Çocuklarıma ve kendime güvenle kullanıyorum. Spor yaralanmalarına, kas ve eklem ağrılarına bire bir. Nemlendirmesi çok güzel, temiz içerik, doğal hammadde ve yerli üretim. Daha ne olsun☺️
BEĞENME
0
CEVAPLA
Z
Ziyaretçi 2 ay önce
Zerjel bir harika. Çocuklarıma ve kendime güvenle kullanıyorum. Spor yaralanmalarında, kas ve eklem ağrılarında bire bir. Nemlendirici etkisi inanılmaz güzel. Doğal ve temiz içerik ve yerli üretim. Artık zerjeli çantamdan ayırmaz oldum.
BEĞENME
0
CEVAPLA
Z
Ziyaretçi 2 ay önce
Çok memnunum,işte ,evde ,heryerde yanımda taşiyorumm,elinize emeğinize sağlik .
BEĞENME
0
CEVAPLA
Z
Ziyaretçi 2 ay önce
Gerçekten nereniz ağrıyorsa ya da krem olarak, makyaj bazı olarak dahi kullanabileceğiniz mucizevi bir ürün. Severek kullanıyorum. ♥️♥️♥️
BEĞENME
0
CEVAPLA
Daha fazla yorum yükle...
TÜİK açıkladı! 2023 yılında evlenme ve boşanma sayısı azaldı

TÜİK açıkladı! 2023 yılında evlenme ve boşanma sayısı azaldı