ANASAYFA Şereflikoçhisar Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde feci kaza! Aydınlatma direğine çarpan sürücü hayatını kaybetti

Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde feci kaza! Aydınlatma direğine çarpan sürücü hayatını kaybetti

Ülkemizde çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Trafik kazalarında can ve mal kayıpları yaşanırken son olarak Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde de bir trafik kazasının yaşandığı öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde feci kaza! Aydınlatma direğine çarpan sürücü hayatını kaybetti

Ülkemizde trafik kazalarındaki can ve mal kayıplarını önlemek için hazırlanmış çeşitli kurallar bulunuyor. Trafik kurallarına uymak sürücü, yaya ve yolcular için hayati derecede önem taşırken bu kurallara uyulmaması da kazaları beraberinde getiriyor.

Son olarak Ankara'da aydınlatma direğine çarpan motosikletli sürücünün hayatını kaybettiği öğrenilirken olayla ilgili detaylar da ortaya çıktı. Ankara’da sürücülüğünü yaptığı motosikletin hakimiyetini kaybederek aydınlatma direğine çarpan bir kişi hayatını kaybetti.

ŞEREFLİKOÇHİSAR'DA FECİ KAZA

Olay, Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesi Metin Sanal Bulvarı üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 19 yaşındaki B. K., kontrolünü kaybettiği motosikleti ile yol kenarındaki aydınlatma direğine çarptı. Direğe çarpan sürücü B. K., metrelerce sürüklendi.

aw033976-02.jpg

19 YAŞINDAKİ GENÇ HAYATINI KAYBETTİ

Olay yerinde bulunan vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince hayatını kaybettiği belirlenen 19 yaşındaki B. K.'nın cansız bedeni hastane morguna götürüldü.

aw033976-01.jpg

Kazayla ilgili inceleme başlatıldığı öğrenildi. Yapılacak incelemenin ardından B. K.'nın cansız bedeni defnedilmek üzere ailesine teslim edilecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın hangi bölgesinde yangın çıktı, kaç kişi etkilendi?

Ankara'nın hangi bölgesinde yangın çıktı, kaç kişi etkilendi?