AK Parti Sincan Belediye Başkan adayı Ercan'dan ilk açıklama! Söz veriyoruz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara'da gerçekleşen AK Parti Ankara ilçe belediye başkan adayı tanıtım toplantısında merak edilen isimleri tek tek açıkladı. AK Parti'nin Sincan Belediye Başkan adayının Murat Ercan olduğu açıklanırken hali hazırda belediye başkanlığı görevini yürüten Ercan'dan da ilk açıklama geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 24 Ocak Çarşamba günü ATO'da gerçekleşen AK Parti Ankara İlçe Belediye Başkanı Aday Tanıtım Toplantısına katıldı. AK Parti'nin Ankara ilçelerindeki belediye başkan adaylarını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan, 20'si AK Parti'den, 5'i MHP'den olmak üzere 25 ilçe belediye başkan adayını da duyurdu.

Yerel seçimler yaklaşırken, AK Parti’nin Ankara ilçe belediye başkan adayları belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan adayları, Ankara ATO Congresium’da düzenlenen törenle açıkladı. Aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sincan’da Belediye Başkanı Murat Ercan’ı yeniden aday gösterdi.

AK PARTİ SİNCAN'DA YENİDEN MURAT ERCAN DEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti'nin Ankara Sincan Belediye Başkan adayının Murat Ercan olduğunu açıkladı. Adaylığının açıklanmasının ardından bir açıklamaya yer veren Sincan Belediye Başkanı ve 31 Mart yerel seçimlerinde Sincan Belediye başkan adayı Ercan, "Sincan’ımızda el ele, gönül gönüle yeni başarı hikayeleri yazmaya ve hemşehrilerimiz için yeni kalıcı eser ve hizmetler üretmeye söz veriyoruz” ifadelerine yer verdi.

AK Parti Sincan Belediye Başkan adayı Ercan'dan ilk açıklama! Söz veriyoruz

Ercan, aday gösterilmesinin ardından yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın takdirleriyle yeniden Sincan Belediye Başkan Adayı ilan edildik. Ankara’mızı yeniden özlenen gerçek belediyecilik anlayışı ile buluşturmaya söz veriyoruz” dedi. Bunun yanı sıra Twitter (X) hesabından bir açıklamada daha bulunan Ercan, ‘’Sincan için şimdi yeniden Bismillah diyoruz…

AK Parti Ankara Aday Tanıtım Toplantımızda şahsımı bir kez daha Sincan Belediye Başkan Adayı olarak ilan eden Cumhurbaşkanımıza şükranlarımı sunuyor, güçlü destekleri ile yanımızda olan tüm hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Sincan’a kazandıracağımız daha nice mega projemiz, dana nice yeni eser ve hizmetimiz var.

Şimdi Sincan için; bir 5 yıl daha durmadan yorulmadan çalışmanın, yeni şeyler söylemenin, hemşehrilerimizin hizmetkarlığında yeni başarı hikayeleri yazmanın zamanı… Yolumuz, bahtımız açık; birliğimiz daim olsun Sincan'' ifadelerini kullandı

Haberankara.com