ANASAYFA Sincan Ankara Büyükşehir Belediyesi UNİCEF iş birliğiyle BabyJazz konseri düzenledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi UNİCEF iş birliğiyle BabyJazz konseri düzenledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki sosyal faaliyetlere hız kesmeden devam ediyor. ABB'nin düzenlediği ücretsiz etkinliklere yoğun ilgi gösterilirken bu kez UNİCEF iş birliğiyle düzenlenen BabyJazz konseri ailelerden tam not aldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi UNİCEF iş birliğiyle BabyJazz konseri düzenledi

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) hak ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. UNİCEF iş birliğiyle çocuklar için unutulmaz bir konsere imza atan ABB, BabyJazz konseri düzenledi. Sincan Harikalar Diyarı Kadınlar Lokali Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinliğe 3 - 10 yaş arası çocuklar ve aileleri katıldı.

Ailelerden tam not alan konser programında farklı dil ve tarzda eserlere yer verildi. BabyJazz konseri, canlı caz müzik performansını masallarla birleştirerek çocukları müzikal bir yolculuğa çıkardı.

'HER ÇOCUĞA SANAT' PROJESİ DESTEKLENMEYE DEVAM EDİYOR

‘Her Çocuğa Sanat’ projesi ile Ankaralı çocukları sanat ve müzikle buluşturan ABB, çeşitli müzik projelerine ev sahipliği yaparken çocukların kültürel etkinliklere erişimini kolaylaştırmaya devam ediyor.

krc-0163.jpg

Sincan Harikalar Diyarı Kadın Lokali Konferans Salonu’nda iki ayrı seansta BabyJazz konseri düzenlenirken 3 - 10 yaş arası çocukların aileleri ile beraber katıldıkları etkinlik, tam not almayı başardı.

krc-0326.jpg

Konserde çocuklar, caz ve klasik müziğin büyülü dünyası ile tanışırken, eğlenceli enstrümanları ile sahnede yer alan sanatçılar, canlı müzik performansını masallarla birleştirerek etkileyici bir sahne şovu gerçekleştirdi.

krc-0167.jpg

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentli çocukları müzik ve sanatla buluşturmaya devam edeceğini açıkladı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da sonbaharda nereye gidilir? Görülmesi gereken 4 yer

Ankara'da sonbaharda nereye gidilir? Görülmesi gereken 4 yer