ANASAYFA Sincan Ankara Sincan Anadolu Lisesi'nde 44 yıllık Coğrafya Öğretmeni İlker'e veda!

Ankara Sincan Anadolu Lisesi'nde 44 yıllık Coğrafya Öğretmeni İlker'e veda!

Ankara'da emekli olan 44 yıllık Coğrafya Öğretmeni Sadettin İlker'e öğrencileri unutulmaz bir veda düzenledi. Sincan Anadolu Lisesi'nden emekliliğe ayrılan İlker, veda anında duygusal anlar yaşadı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Sincan Anadolu Lisesi'nde  44 yıllık Coğrafya Öğretmeni İlker'e veda!

Ankara Sincan Anadolu Lisesi'nde 17 senedir görev yapan Coğrafya Öğretmeni Sadettin İlker, emekli oldu. Coğrafya Öğretmeni İlker’e 44 yıllık meslek hayatının son dersinde öğrencileri unutulmaz bir veda düzenledi.

Öğrenciler, İlker'i öğretmenlik yaptığı 44 seneye ithafen 44 karanfille yolcu etti. Sosyal medyada paylaşılan o anlar ise yoğun ilgi gördü.

EMEKLİ OLAN 44 YILLIK ÖĞRETMENE UNUTULMAZ VEDA

Ankara'da emekli olan 44 yıllık Coğrafya Öğretmeni Sadettin İlker'e öğrencileri unutulmaz bir veda düzenledi. Duygusal anlar yaşayan Coğrafya Öğretmeni İlker, "Bir daha dünyaya gelsem yine öğretmen olurum” ifadelerine yer verdi.

aw082878-02.jpg

Öğretmen İlker, “Veda programında büyük bir sürprizle karşılaştım. Son dersimde sınıftan çıkarken koridorların tıklım tıklım olduğunu gördüm. 44 yılın karşılığında 44 tane karanfil uzattılar bana. Çok duygulandım ve ağlamaklı oldum.” dedi.

aw082878-01.jpg

“BİR DAHA DÜNYAYA GELSEM YİNE ÖĞRETMEN OLURUM”

Coğrafya Öğretmeni İlker, 44 yıllık öğretim hayatında hiç özel izin kullanmadığını belirterek, “Annemin ölüm izni dışında rapor veya izin kullanmadım. Çünkü okulumu ve öğrencilerimi çok seviyorum. 44 yıl çalışmamın sebebi meslek aşkı. Bir daha dünyaya gelsem yine öğretmen olurum” şeklinde konuştu.

aw082878-03.jpg

İlker, videolarını gören eski öğrencilerin de kendisini ziyaret ettiğini belirterek, tüm sevdiklerine teşekkür etti. Çalışma hayatına devam eden tüm öğretmenlere başarılar dileyen İlker'i öğrencileri de gözyaşları içerisinde uğurladı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Polatlı'da cinnet geçiren gelin kaynanasını katletti!

Ankara Polatlı'da cinnet geçiren gelin kaynanasını katletti!