ANASAYFA Sincan Ankara Sincan Belediyesi Gastro Akademi'de ki şeflerin başarısı ile haberlere konu oldu!

Ankara Sincan Belediyesi Gastro Akademi'de ki şeflerin başarısı ile haberlere konu oldu!

Öğrenciler Türk mutfağına dair öğrenmiş oldukları her şeyi burada geliştirerek ortaya koymaya devam ederken Gastro Akademi bugün haberlere konu oldu.
yazar
Haber Merkezi
Ankara Sincan Belediyesi Gastro Akademi'de ki şeflerin başarısı ile haberlere konu oldu!

Geçtiğimiz sene Sincan Belediyesi tarafından kurulan Gastro Akademi'de öğrenciler ortaya lezzetli mi lezzetli yemekler çıkarmaya devam ediyor. Pastalar, börekler, zeytinyağlılar, çorbalar ve daha fazlası Sincan Belediyesi'nin kurmuş olduğu Gastro Akademi'de öğrencilerin ellerinden çıkıyor.

Öğrenciler Türk mutfağına dair öğrenmiş oldukları her şeyi burada geliştirerek ortaya koymaya devam ederken Gastro Akademi bugün haberlere konu oldu. meslek edindirme ve hobi kurslarına bir yenisini ekleyerek Gastro Akademi'nin kurulmasını sağlayan Sincan Belediyesi'nde eğitimler devam ederken eğitim sonucu birbirinden enfes yiyecekler ortaya konuluyor.

GASTRO AKADEMİ'NİN BAŞARILI ŞEFLERİ...

gelecegin-pasta-sefleri-sincan-gastro-akademide-yetisiyor.webp

Aşçılık alanında kendini geliştirmek isteyen vatandaşlar için 168 metre karelik bir alanda hizmet veren Gastro Akademi'de tenceresinden tavasına, süzgecinden bıçak setlerine kadar tüm teçhizatıyla kursiyerlerine eğitim vermeye ve geliştirmeye devam ediyor. Gastro Akademi bugün haberlere konu olurken Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan Twitter üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadelere yer verdi;

“Pastalar, börekler, zeytinyağlılar, çorbalar…” Sincan Belediyesi Gastro Akademi’de yok yok Öğrencilerimiz Türk mutfağına dair öğrendikleri tüm teknikleri Gastro Akademi’de uyguluyor.''

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Keçiören Belediyesi Rahman Cami Temel Atma Törenine tüm vatandaşları davet etti!

Ankara Keçiören Belediyesi Rahman Cami Temel Atma Törenine tüm vatandaşları davet etti!