ANASAYFA Sincan Ankara Sincan Belediyesi 'Mahalle Şenliği' etkinliği devam ediyor!

Ankara Sincan Belediyesi 'Mahalle Şenliği' etkinliği devam ediyor!

Sosyal aktivitelere oldukça önem veren Sincan Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda ''Mahalle Şenliği''nin sıradaki adresine yer verildi.
yazar
Haber Merkezi
Ankara Sincan Belediyesi 'Mahalle Şenliği' etkinliği devam ediyor!

Ankara Sincan Belediyesi tarafından birçok etkinlik düzenlenmeye devam ederken Sincan Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşım oldukça dikkat çekti. Sosyal aktivitelere oldukça önem veren Sincan Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yapılan duyuruda ''Mahalle Şenliği''nin sıradaki adresine yer verildi.

Yaz aylarının gelmesi ile birlikte vatandaşlar özellikle de akşam serinliğinde sık sık kendilerini dışarı atarken Sincan Belediyesi farklı etkinlikler düzenleyerek Sincan'da yaşayan vatandaşları sosyalleşmeye davet etti. Özellikle de çocukların dikkatini çeken duyuru Sincan Belediyesi Twitter hesabı üzerinden yayımlandı.

screenshot-69.png

Sincan Belediyesi Twitter hesabı üzerinden tüm etkinlik ve aktivitelerin duyurusu yapılmaya devam edilirken son olarak ''Mahalle Şenliği'' etkinliğine yer verildi. Sincan Belediyesi tarafından yapılan duyuruda ''Birbirinden eğlenceli etkinlik, animasyon ve ikramlarımızın yer aldığı programımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz.'' ifadeleri yer aldı.

28-29 Temmuz tarihinde gerçekleşecek olan 'Mahalle Şenliği'nin Kent Meydanı'nda düzenleneceği açıklanırken paylaşımda şu ifadeler yer aldı;

''Sincan'ı güzelleştiren çocuklarımız ve yazın enerjisiyle, Mahalle Şenliğimizde buluşacağız Birbirinden eğlenceli etkinlik, animasyon ve ikramlarımızın yer aldığı programımıza tüm çocuklarımızı bekliyoruz. 17.00-20.30 28-29 Temmuz Kent Meydanı''

f19dt9zwcaan2il.jpg

haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Tatil yapayım derken felç olmayın! Uzmanlar uyardı

Tatil yapayım derken felç olmayın! Uzmanlar uyardı