ANASAYFA Sincan Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada yangın çıktı

Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada yangın çıktı

Ankara'da meydana gelen asayiş olayları vatandaşların gündeminde yer alıyor. Son olarak Sincan'da yaşanan fabrika yangını yürekleri ağızlara getirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Sincan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki fabrikada yangın çıktı

Başkent Ankara'da yaşanan asayiş olayları basına konu olmaya devam ediyor. Son olarak Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'nde bir fabrikada yangın çıktığı öğrenildi.  Son dönemlerde çıkan fabrika yangınlarındaki olumsuz sonuçlar nedeniyle vatandaşların tedirginliği artarken bu yangınlar hakkında da bilgi sahibi olunmak isteniyor.

Sincan ilçesindeki fabrika yangını çevredeki vatandaşların büyük bir panik yaşamasına neden olurken itfaiye ekiplerinin müdahalesi ile yangının kontrol altına alındığı bildirildi.

SİNCAN ORGANİZE SANAYİ BÖLGESİNDE FABRİKA YANGINI

Ankara'nın Sincan ilçesinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki bir fabrikada yangın çıktığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre Sincan Organize Sanayi Bölgesi'nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. 

İTFAİYE EKİPLERİ YANGINA MÜDAHALE ETTİ

Sincan Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yangın çevredekilerin büyük bir panik yaşamasına sebep oldu. Çevredeki vatandaşlar durumu hemen itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekiplerinin olay yerine intikal etmelerinin ardından hummalı bir yangın söndürme çalışmasına imza atıldı. 

İtfaiye ekiplerinin çalışmaları sonucunda yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında can kaybı yaşanmazken, fabrikada maddi hasar meydana geldiği bildirildi.  Yangınla ilgili inceleme başlatılırken ekiplerin yangının çıkış nedenini de araştırdıkları öğrenildi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü Çaykur Rizespor maçı biletleri satışta

Ankaragücü Çaykur Rizespor maçı biletleri satışta