ANASAYFA Sincan Ankara Sincan Törekent yüzme havuzu ücretli mi, haftasonu açık mı?

Ankara Sincan Törekent yüzme havuzu ücretli mi, haftasonu açık mı?

Ankara Sincan'da açılan Törekent Yüzme Havuzu ile ilgili detaylar geçtiğimiz gün açılışın gerçekleşmesinin ardından araştırılmaya başlandı.
yazar
Haber Merkezi
Ankara Sincan Törekent yüzme havuzu ücretli mi, haftasonu açık mı?

Sincan Belediyesi tarafından geçtiğimiz gün açılışı düzenlenen Törekent Yüzme Havuzu ile ilgili araştırmalar Sincanlı vatandaşlar tarafından yapılmaya devam edilirken Sincan Belediyesi'nin Twitter hesabı üzerinden yapmış olduğu açılış duyurusunun ardından detaylar daha da dikkat çekti.

Sincan Belediyesi Twitter hesabı üzerinden Törekent Yüzme Havuzu açılışının gerçekleştirildiğini paylaşırken Sincan Belediyesi tarafından gerçekleşen paylaşımda ''Sincan sporun merkezi olma yolunda hızla ilerliyor. Kısa süre önce gençlerimize verdiğimiz bir sözü daha tutmanın sevincini yaşıyoruz. Törekent Yüzme Havuzumuz hayırlı olsun.'' ifadeleri kullanılarak halkın hizmetine açıldı.

ANKARA SİNCAN YÜZME HAVUZU VAR MI?

Ankara Sincan'da açılan Törekent Yüzme Havuzu ile ilgili detaylar geçtiğimiz gün açılışın gerçekleşmesinin ardından araştırılmaya başlandı. Özellikle de haftasonu Ankara Sincan Törekent Yüzme Havuzunun açık olup olmadığı araştırma konusu olurken detaylar Sincan Belediyesi resmi internet sitesi üzerinde yerini aldı.

attachment-87002-3-13579c6e3d869e44dca13d9b28925f56-1688626224.jpg

Ankara Sincan Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinde Törekent Yüzme Havuzu ile ilgili detaylar paylaşılırken yüzme havuzu için kayıtların alınmaya başlandığına yer verildi. Sincan Belediyesi resmi internet sitesi üzerinden kayıtların alındığı belirtilirken kayıtla ilgili detaylar da iletildi.

TÖRENKENT YÜZME HAVUZU ÜCRETLİ Mİ?

Sincan Belediyesi tarafından 3 adet kapalı havuz Sincanlı vatandaşların hizmetine kazandırılırken Törekent Yüzme Havuzu için kayıtlar alınmaya başlandı. Yarı olimpik yüzme havuzunda genç-yaşlı tüm vatandaşların keyifli vakit geçirebileceği belirtilirken havuzun bakım nedeniyle Çarşamba günleri kapalı olacağı ifade edildi.

Kadın ve erkekler için ayrı günler belirlenirken Kadınlar Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri; erkekler Salı, Cuma ve Pazar günleri Törekent Yüzme Havuzunu kullanabilecek. Ayrıca yüzme öğrenmek isteyen çocuklar için kurs verildiği belirtilirken Cumartesi ve Pazar günleri 7 ile 13 yaş arası çocukların 09.00 ve 14.30 saatleri arasında yüzme dersi alabilecekleri açıklandı. Yetişkinler için 1 aylık kurs ücreti 300 TL, öğrenciler için 150 TL olarak belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara’nın şampiyon Kadın futbol Takımı ABB Fomget, yeni transferlerine toplu imza töreni düzenledi

Ankara’nın şampiyon Kadın futbol Takımı ABB Fomget, yeni transferlerine toplu imza töreni düzenledi