ANASAYFA Sincan Ankara Sincan'da bir şahıs eski eşini silahla ağır yaraladı!

Ankara Sincan'da bir şahıs eski eşini silahla ağır yaraladı!

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir şahıs eski eşini silahla başından vurarak ağır yaraladı. Kadın tedavi için hastaneye kaldırıldı.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Sincan'da bir şahıs eski eşini silahla ağır yaraladı!

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir şahıs sokağın ortasında eski eşinin başından silahla vurarak ağır yaraladı. Kadın yaralı bir şekilde hastaneye kaldırıldı.

SOKAK ORTASINDA ESKİ EŞİNİ SİLAHLA AĞIR YARALADI!

Edinilen bilgilere göre, Ş.Ş. (36), eski eşi Nursena K. (25) ile Sincan ilçesi Tandoğan Mahallesi Peçenek Caddesi üzerinde tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından ise şüpheli yanında bulunan ruhsatsız tabancayla eski eşini başından vurarak olay yerinden kaçtı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Olay ile ilgili soruşturma devam ederken kaçan şüpheli Ş.Ş. polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay yerine yakın bir binada oturan H.Ş. adlı vatandaş, "Olay akşam saatlerinde oldu. Mutfakta oturuyordum. Torpil sesi gibi bir ses duydum. Sonra dışarı çıktığımda kalabalık vardı daha sonrasında ise ambulans ve polis geldi. Kadının durumu ağır dediler" şeklinde yaşanılan olayı anlattı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'da otomobilin çarptığı ambulans devrildi!

Ankara'da otomobilin çarptığı ambulans devrildi!