ANASAYFA Sincan Ankara Sincan'da camiden çıkan yaşlı adama otomobil çarptı!

Ankara Sincan'da camiden çıkan yaşlı adama otomobil çarptı!

Ülkemizde trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara'nın Sincan ilçesinde camiden çıkıp caddeden karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama otomobil çarptığı bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Sincan'da camiden çıkan yaşlı adama otomobil çarptı!

Trafik kurallarına uymanın büyük bir önemi bulunuyor. Hem yay hem de sürücülerin trafik kurallarına uymaları büyük bir önem taşırken kural ihlalleri ya da dikkatsizlik sonucunda trafik kazaları meydana gelebiliyor. Trafik kazalarının önüne geçmek için yetkililer sık sık kurallara uymanın önemine dikkati çekerken meydana gelen trafik kazaları da basına yansımaya devam ediyor. 

Basına yansıyan trafik kazalarına ilişkin bir haber de Ankara'nın Sincan ilçesinden geldi. Ankara'nın Sincan ilçesinde camiden çıkıp caddeden karşıya geçmeye çalışan yaşlı adama otomobil çarptığı öğrenildi.

SİNCAN'DA CAMİDEN ÇIKAN YAŞLI ADAMA OTOMOBİL ÇARPTI

Edinilen bilgiye göre Ankara'nın  Sincan ilçesi Atatürk Mahallesi Zeki Uğur Caddesi Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde trafik kazası meydana geldi. Atatürk Mahallesi'nde meydana gelen trafik kazasına ilişkin detaylar da belli oldu. Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde meydana gelen olayda, camiden çıkan H. K. (71) isimli bir kişiye karşıya geçmeye çalışırken otomobil çarptı. 

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Çevreden kazayı gören vatandaşların yardımına koştuğu H. K. için sağlık ekiplerine ihbarda bulunuldu. Sağlık ekiplerinin sevk edildiği olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından H. K. gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği'ne Almanya'dan transfer! Halit Yılmaz formayı giydi

Gençlerbirliği'ne Almanya'dan transfer! Halit Yılmaz formayı giydi