ANASAYFA Sincan Ankara Sincan'da eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti!

Ankara Sincan'da eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti!

Dün akşam saatlerinde Ankara'nın Sincan ilçesinde eşi tarafından bıçaklanan kadının hayatını kaybettiği bilgisine ulaşıldı.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Sincan'da eşi tarafından bıçaklanan kadın hayatını kaybetti!

Dün akşam saatlerinde yaşanan acı olaya göre Ankara'nın Sincan ilçesinde eşi tarafından bıçaklanan kadının, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdiği öğrenildi. Yaşanan bu olayda ikili arasında yaşanan tartışmanın neyden kaynaklandığı hakkında henüz bilgi edinilemezken, polis tarafından soruşturma başlatıldı. Gerçekleştirilen bu soruşturmada eş kendisi teslim oldu. 

EŞİ TARAFINDAN BIÇAKLANAN KADIN HAYATINI KAYBETTİ!

Yaşanan bu olay hakkında alınan bilgiye göre, dün Tandoğan Mahallesi Zeki Uğur Caddesi'ndeki bir apartmanda Gülseven D. ile eşi S.D. arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Sözlü bir tartışmanın git gide büyümesinin ardından tartışma bir anda kavgaya döndü. Bunun üzerine kavgaya dönüşen olay sırasında S.D, eşi Gülseven D'yi bıçakladı.

Yaralanan kadının durumunun bildirilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalenin yapılmasının yanı sıra sağlık ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan kadın kurtarılamadı. Bununla birlikte hastanede hayatını kaybeden kadını bıçaklayan eş S.D. polis ekiplerine teslim oldu.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.D.'nin çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklandığı bilgisine ulaşıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu! 16 milyon İstanbullu için çıkacağız

AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum oldu! 16 milyon İstanbullu için çıkacağız