ANASAYFA Sincan Ankara Sincan'da hafif ticari araç ile çarpışan motosikletli kurye hayatını kaybetti

Ankara Sincan'da hafif ticari araç ile çarpışan motosikletli kurye hayatını kaybetti

Ankara'dan bir son dakika trafik kazası haberi geldi. Sincan ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletli kuryenin çarpışması sonucu kuryenin hayatını kaybettiği öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Sincan'da hafif ticari araç ile çarpışan motosikletli kurye hayatını kaybetti

Başkent Ankara'da çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Bu kazalar basına yansımaya devam ederken bir son dakika haberi de Sincan'dan geldi. Başkent Ankara'da yaşanan bir trafik kazasında can kaybı olduğu öğrenildi. İHA'nın haberine göre Ankara'nın Sincan ilçesinde hafif ticari araç ile motosikletin çarpışması sonucu motokurye hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Ankara’nın Sincan ilçesi Plevne Mahallesi’nde bir hafif ticari araç ile Y. K.’nin (47) kullandığı motosiklet çarpıştı. 

HASTANEYE KALDIRILAN KURYE HAYATINI KAYBETTİ

Kaza anına şahit olan vatandaşlar durumu hemen sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Kaza sonrası motokurye Y. K.'nın yola savrularak ağır yaralandığı tespit edilirken ihbar üzerine olay yerine intikal eden ekipler duruma hemen müdahale etti. 

POLİS VE SAĞLIK EKİPLERİ OLAY YERİNE İNTİKAL ETTİ

Çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde sağlık çalışanlarının ilk yardım müdahalesinin ardından Sincan Devlet Hastanesine kaldırılan motokurye  Y. K. hayatını kaybetti. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı. 

Kaynak: İHA 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB EGO Genel Müdürlüğü 81'nci yaşını kutluyor

ABB EGO Genel Müdürlüğü 81'nci yaşını kutluyor