ANASAYFA Sincan Ankara Sincan'da iki grup arasındaki silahlı çatışmada 1 kişi yaralandı!

Ankara Sincan'da iki grup arasındaki silahlı çatışmada 1 kişi yaralandı!

Ankara'nın Sincan ilçesinde akşam saatlerinde iki grup arasında meydana gelen silahlı çatışmada 1 kişinin yaralandığı öğrenildi. Polis tarafından konu ile ilgili soruşturma başlatıldı.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Sincan'da iki grup arasındaki silahlı çatışmada 1 kişi yaralandı!

Bugün akşam saatlerinde Ankara’nın Sincan ilçesinde iki grup arasında silahlı çatışma yaşandı. Yaşanan olay yerinden geçen bir kişi ise yaralandığı öğrenildi. Konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre yaralanan vatandaşın genel olarak sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Bu süreçte polis tarafından yaşanan olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

SİLAHLI ÇATIŞMADA BİR KİŞİ YARALANDI!

Konu ile ilgili edinilen bilgilere göre olay akşam saatlerinde Sincan ilçesi Pınarbaşı Mahallesi Vatan Caddesi üzerinde meydana geldiği öğrenildi. Çatışma sürecinde cadde üzerinde yaya olarak bulunan bir grup ile arabayla gelen başka bir grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle silahlı çatışma çıktı. 

Yaşanan bu çatışma sonucu o sırada olay yerinden geçen D.C. isimli bir vatandaş, kendisine saçma isabet etmesi nedeniyle yaralandı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan vatandaşın genel durumunun iyi olduğu bilgisine ulaşıldı. İki grup arasında yaşanan bu çatışma ile ilgili polis ekipleri tarafından olayla ilgili soruşturma başlattığı bilgisine ulaşıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP 4 ilde daha büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı!

CHP 4 ilde daha büyükşehir belediye başkan adaylarını açıkladı!