ANASAYFA Sincan Ankara Sincan'da katledilmişti! Katlettiği eski eşinin evini nakliye firmasından öğrendiği ortaya çıktı

Ankara Sincan'da katledilmişti! Katlettiği eski eşinin evini nakliye firmasından öğrendiği ortaya çıktı

Başkent Ankara'da geçtiğimiz yıl eski eşi tarafından öldürülen N. K. adlı kadının ölümüne ilişkin bazı detaylar ortaya çıktı. Boşandığı N. K.'ı öldüren Ş. Ş.'in ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısı Ş., eski eşinin evinin adresini, nakliye firmasından öğrendiğini açıkladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Sincan'da katledilmişti! Katlettiği eski eşinin evini nakliye firmasından öğrendiği ortaya çıktı

Ülkemizde kadın cinayetlerinin durdurulması için çeşitli çabalar sürüyor. Geçtiğimiz yıl Başkent Ankara'da katledilen N. K. adlı kadının katil zanlısı olan eski eşi Ş. Ş.'nin ifadesi ortaya çıktı. Ankara'da geçen sene boşandığı N. K.'ı (25) öldüren Ş. Ş.'in (36) ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısı Ş. Ş., eski eşinin evinin adresini nasıl öğrendiğini açıkladı.

Ankara'da geçen sene, boşandığı eşi N. K.'ı evine doğru yürürken tabanca ile vurarak öldüren Ş. Ş.'in ifadesi ortaya çıktı. Sincan ilçesi Tandoğan Mahallesi’nde geçen yıl 13 Aralık tarihinde Ş. Ş., yaklaşık 1 yıl önce boşandığı 4 yaşındaki kızının annesi N. K.'ı, evine doğru yürürken sokakta tabanca ile vurup kaçtı. Yaralanan N. K., kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. 

KATİL ZANLISI ESKİ EŞİN İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Ş. Ş., polis tarafından yakalanarak, çıkarıldığı mahkemece 'tasarlayarak yakın akrabayı öldürme' suçundan tutuklandı. Olaya ilişkin Ankara Batı Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sürerken, Ş.'in ifadesi ortaya çıktı. Ş. Ş., soruşturma kapsamında verdiği ifadede 2017 yılında N. K. ile çalıştığı bir markette tanıştıklarını, 1 yıl ilişki yaşadıktan sonra evlendiklerini söyledi. Ş. Ş., 2022 yılında boşandıklarını, kızlarının velayetinin annesinde olmasına rağmen kendi yanında kaldığını belirterek, "Evlilik sürecinde birlikte oturduğumuz evdeki eşyaları Ağustos 2023 tarihinde bir nakliye firması N.'nın yeni evine götürdü. Ben de nakliyeciyi arayarak evin adresini öğrendim; ancak evine gitmedim. N. ile evinin önünde karşılaşacağımı düşünerek akşam saatlerinde evin olduğu caddede dolaşmaya başladım.'' dedi. 

Katil zanlısı Ş. Ş. ‘’Giderken 9 ay önce satın aldığım ruhsatsız tabancayı da yanıma almıştım. Amacım N. ile karşılaşırsam kızımız hakkında konuşmaktı. Çünkü N. kasım ayındaki kızımızın doğum gününe gelmemişti. Kızımızı ihmal etmemesi için görüşme yapacaktım. Bir süre sonra caddede N. ile karşılaştık. Beni görünce şaşırdı. Bana 'ne işin var burada' dedi. Ben de 'konuşalım, kızımızı ihmal ediyorsun' dedim. N. da bana 'senin yüzünden bu durumdayız. Sen baba mısın, sen koca mısın' gibi sözler söyleyince bir anlık sinirle üzerimde bulunan tabanca ile N.ya bir el ateş ettim. N.'nın düştüğünü görünce olay yerinden kaçtım. Sonrasında silah ile teslim oldum" dedi. 

Ş. Ş. pişman olduğunu belirterek, "Olaydan 2 gün önce N.'nın başka birisiyle dini nikahlı olarak yaşadıklarını öğrendim. Bu, bende travmaya neden oldu. Benim son zamanlarda psikolojim çok iyi değildi. Boşandıktan sonra ayrılık sürecini kaldıramadım. Zaman zaman intihar etmeyi düşündüm. Tabancayı da bu maksatla almıştım. Ancak kızım babasız büyümesin diye intihar etmekten vazgeçtim" ifadelerini kullandı. Katil zanlısının ifadelerinin ardından işlenecek süreç de merak edilirken gelişmeler Haberankara.com adresinde yer alacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş duyurdu! Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş duyurdu! Türkiye Aile Destek Programı ödemelerini bugün itibarıyla hesaplara yatırıyoruz