ANASAYFA Sincan Ankara Sincan’da yangın sonrası patlama meydana geldi!

Ankara Sincan’da yangın sonrası patlama meydana geldi!

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir mağazada çıkan yangının ardından patlama meydana geldi. Yaşanan bu patlama ise oldukça endişe yarattı.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Sincan’da yangın sonrası patlama meydana geldi!

Bugün Ankara'nın Sincan ilçesinde yer alan bir mağazada yangın çıktı. Yangının meydana gelmesinin ardından ise duyulan patlama o bölgede yaşayan vatandaşları son derece endişelendirdi.

SİNCAN'DA KORKUTAN PATLAMA!

Yaşanan olay, Sincan'da Andiçen Mahallesi'nde bulunan Göktuğ Sokak'ta meydana geldi. Konuya ilişkin edinilen bilgilere göre, güvenlik sistemleri ve elektronik malzemeleri satan bir mağazada henüz nedeni bilinmeyen bir nedenle çıkan yangın sonrası patlama meydana geldi. 

Birinci patlama sesinin ardından daha sonra ikinci bir patlamanın meydana gelmesiyle binayı dumanlar sardı. Olayı gören çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine ulaşan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kontrol altına alındı. Olayda yaralanan olmazken, dükkanda maddi hasar meydana geldi. Patlamaya ilişkin polis ise konu hakkında inceleme başlattı.

Yaşanan bu üzücü olaya şahit olan ve patlama esnasında kendi dükkanın içerisinde bulunduğunu söyleyen çevre esnafı ise mağazadan çıkan siyah duman sonrası yaşanan patlamanın ardından çevredeki vatandaşların yangın tüpüyle olaya müdahale etmeye çalıştıklarını ifade etti. Fakat peş peşe yaşanan patlamaların ardından yangının git gide büyüdüğü ifade edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yeniden Refah Partisi Ankara'da İsrail'in Gazze'deki saldırılarını protesto etti!

Yeniden Refah Partisi Ankara'da İsrail'in Gazze'deki saldırılarını protesto etti!