ANASAYFA Sincan Ankara Sincan'da yayaya otomobil çarptı

Ankara Sincan'da yayaya otomobil çarptı

Ankara'da yolun karşısına geçmek isteyen bir kadına otomobil çarptı. Yaralı halde hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumuna ilişkin bilgi verildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Sincan'da yayaya otomobil çarptı

Ülkemizde çeşitli trafik kazaları meydana gelmeye devam ediyor. Son olarak Ankara'da bir trafik yaşandığı öğrenilirken detaylar da paylaşıldı. Ankara'da yolun karşısına geçmek isteyen bir kadına otomobil çarptı.

Olayın Ankara'nın Sincan ilçesi Ahi Evran Mahallesi’nde yer alan Bahçe Caddesi üzerinde meydana geldiği öğrenildi. Edinilen bilgilere göre, karşı yola geçmek isteyen ve kimliği henüz belirlenemeyen bir kadına seyir halindeki otomobil çarptı.

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHALE ETTİ

Sincan Ahi Evran Mahallesi'nde meydana gelen kazayı görenler ise durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Görgü tanıklarının ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından hastaneye kaldırılan yaralı kadının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

''BURADA SÜREKLİ KAZA OLUYOR''

Polis ekiplerince soruşturma başlatılan kazayı gören bir vatandaş, "Kadın yoldan koşarak geçti. Sürücü de sert kalkış yapmıştı. Kadına çarptı. Burada sürekli kaza oluyor" ifadelerini kullandı. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken sağlık durumu iyi olan kadının yapılan tetkiklerin ardından taburcu edileceği öğrenildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan yerel seçimlere ilişkin açıklamada bulundu!

AK Parti Ankara İl Başkanı Özcan yerel seçimlere ilişkin açıklamada bulundu!