ANASAYFA Sincan Ankara'da genç erkek, kız arkadaşının akrabaları tarafından darp edilerek hayatını kaybetti!

Ankara'da genç erkek, kız arkadaşının akrabaları tarafından darp edilerek hayatını kaybetti!

Ankara'nın Sincan ilçesinde trajik bir olay yaşandı. Genç yaşta olan F. S., kız arkadaşı M.Ö.'nün akrabaları tarafından darp edilmesinin ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'da genç erkek, kız arkadaşının akrabaları tarafından darp edilerek hayatını kaybetti!

Ankara'nın Sincan ilçesinde yaşanan bu üzücü olay, geçen hafta cumartesi günü gerçekleşti. M.Ö., erkek arkadaşı F. S.'yi evine davet etti. Ancak F. S., M.Ö.'nün akrabalarının evine gittiğinde, beklenmedik bir saldırıya maruz kaldı. M.Ö.'nün akrabaları tarafından darp edilen F. S., polis tarafından karakola götürüldü, ancak burada rahatsızlandı.

F. S., hastaneye kaldırıldığında yapılan müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Hastane muayenesinde, F. S.'nin darp edildiği ve vücudunda kesik izleri olduğu tespit edildi. Ancak maalesef F. S.'nin kalbi durduğu için hayatını kaybetti.

Olayın Ayrıntıları

İddialara göre, bu acı olayın nedeni, F. S.'nin mahallelerinden tanıştığı M.Ö. ile kurduğu arkadaşlık ilişkisiydi. Olay yerinde gözaltına alınan 5 kişiden 2'si adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, 3'ü savcılık kararıyla serbest kaldı. Ölen gencin, küçük yaşta bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi.

H. S., oğlunun ölümünün ardından büyük bir üzüntü içinde olduğunu ve adaletin sağlanmasını istediğini belirtti. Baba İbrahim Sürücü ise olayın neden kaynaklandığını bilmediğini ifade etti.

Ankara Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bağlı cinayet büro ekipleri, F. S.'nin ölümünü araştırıyor. Olayın tamamen aydınlatılması için detaylı bir soruşturma başlatıldı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kirada oturanlara müjde! Kira anlaşmazlığı son buluyor, 7 bin başvuru yapıldı

Kirada oturanlara müjde! Kira anlaşmazlığı son buluyor, 7 bin başvuru yapıldı