ANASAYFA Sincan Ankara’da örnek belediyecilik! Sincan Belediyesi’nden yaşlılara yardım eli

Ankara’da örnek belediyecilik! Sincan Belediyesi’nden yaşlılara yardım eli

Ankara’da sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışan, örnek belediyelerden biri olan Sincan Belediyesi, yardım elini yaşlılara uzattı.
Ankara’da örnek belediyecilik! Sincan Belediyesi’nden yaşlılara yardım eli

Sincan Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla sürdürdüğü projelerine bir yenisini daha ekledi. Yardım elini yaşlı, bakıma muhtaç ve özel gereksinimli vatandaşlara uzatan belediye, takdir toplamaya devam ediyor. 

Evde temizlik hizmeti ile Sincan Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. 

VATANDAŞLARDAN TAM NOT ALDI 

Evde Temizlik Hizmeti ile yaşlı, engelli, kimsesiz ve bakıma muhtaç vatandaşlara ücretsiz olarak temizlik hizmeti veriliyor 

Sincan Belediyesi temizlik ekipleri, gittikleri evlerde dip köşe temizlik yapıyor, ev sahiplerine pırıl pırıl bir ev teslim ediyor. 

Belediye, yapılan incelemeler ardından yardıma muhtaç olduğu tespit edilen vatandaşlara hizmet sunuyor.  Vatandaşlar ise Sincan Belediyesi’nin Evde Temizlik Hizmetinden memnuniyetlerini dile getiriyor. 

DİP KÖŞE TEMİZLİK, HIZLI HİZMET 

Sincan Belediyesi’nin uygulaması kapsamında, evde temizlik hizmetinden yararlanmak isteyenler ise belediyenin 44 4 762 numaralı hattan Çözüm Merkezini arayarak başvuru yapabiliyor. 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla Ankara’daki pek çok belediye gibi Sincan Belediyesi de vatandaşlara yardım elini uzatmaya devam ediyor. Özellikle yardıma gereksinimi bulunan vatandaşlara yönelik titiz çalışmalar yürüten belediye, projelerine aralıksız devam ediyor. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TBMM kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Askerlerin Libya'da kalma süresi uzatıldı

TBMM kararı Resmi Gazete'de yayımlandı! Askerlerin Libya'da kalma süresi uzatıldı