ANASAYFA Sincan Ankara'da otomobilinde 1 kilogram yasaklı madde bulunan sürücü gözaltına alındı

Ankara'da otomobilinde 1 kilogram yasaklı madde bulunan sürücü gözaltına alındı

Güvenlik güçlerinin yasaklı madde ile mücadele kapsamında çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Ülkemizde yasaklı madde ile mücadele devam ederken Başkent Ankara'da bir sürünün aracında bir kilogram eroin bulunduğu bildirildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara'da otomobilinde 1 kilogram yasaklı madde bulunan sürücü gözaltına alındı

Ankara'da otomobilinde 1 kilogram yasaklı madde bulunan sürücü gözaltına alındı - Türkiye'de son yıllarda artış gösteren yasaklı madde kullanımı ve ticareti ile mücadele devam ediyor. Yasaklı madde ile mücadele kapsamında çalışmalar devam ederken ekiplerin denetim, uygulama, devriye ve operasyonlarına ait veriler de kamuoyunun bilgisine sunuluyor.

Başkent Ankara'da yasaklı madde ile mücadele devam ederken son olarak bir otomobilin bagajındaki hoparlör boşluklarında 1 kilogram eroin ele geçirildiği öğrenildi.

UYUŞTURUCU SEVKİYATINA NARKOTİK ENGELİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, İstanbul'dan Ankara'ya uyuşturucu sevk edileceği ihbarı üzerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

aa-20230830-32025425-32025424-ankarada-otomobilinde-1-kilo-eroin-bulunan-surucu-gozaltina-alindi.jpg

Alınan ihbar üzerine harekete geçen Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, M. G'nin kullandığı plakası belirtilmeyen otomobili takibe aldı. Sincan - Ayaş yolu Yenikent girişinde durdurulan otomobilin bagajında yapılan aramada hoparlör boşluklarına saklanmış 1 kilogram eroin bulundu. Aracında eroin bulunan şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi. Narkotik Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan M. G'nin emniyetteki işlemlerinin de devam ettiği bildirildi.

Öte yandan Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin dört bir yanında yasaklı madde ile mücadelesini sürdürüyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Memur zammında son çıkış göründü! Milyonların gözü perşembe günü yapılacak toplantıya döndü

Memur zammında son çıkış göründü! Milyonların gözü perşembe günü yapılacak toplantıya döndü