ANASAYFA Sincan Ankara'da 'sütanne' ilanları verip topladığı kedilere kötü muamele yapan şahıs gözaltına alındı

Ankara'da 'sütanne' ilanları verip topladığı kedilere kötü muamele yapan şahıs gözaltına alındı

Ankara'da Sincan ilçesinde yavru kediler için "sütanne var" ilanı vererek yavru kedileri toplayan şahıs gözaltına alındı.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'da 'sütanne' ilanları verip topladığı kedilere kötü muamele yapan şahıs gözaltına alındı

Ankara'nın Sincan ilçesinde bir şahıs internet üzerinden 'sütanne var' ilanı vererek civardaki yavru kedileri sistematik bir şekilde topladı. Yavru kedileri toplayan şahıs evinde kedilere kötü muamelede bulunduğu iddia edildi.

screenshot-23.jpg

YAVRU KEDİLERE KÖTÜ MUAMELE YAPIYORMUŞ

Alınan bilgilere göre, Ankara'nın Sincan ilçesinde M.T. (40) internetten 'sütanne var' ilanı vererek civardaki kedileri sistematik bir şekilde topladığı tespit edildi. Evindeki kedilere kötü muamele yaptığı iddia edilen şahsın ihbar edilmesi üzerine adrese giden hayvanseverler, şahsın kedilere vurduğu anları kayıt altına aldı.

screenshot-22.jpg

4 BİN 554 TL CEZA KESİLDİ

Hayvanseverlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Murat T.’yi gözaltına aldı. Yavru kediler, ise hayvanseverler tarafından alınarak tedavi için veterinere götürüldü. Durumun takipçisi olan hayvanseverler kedilerin tedaviler sürecince başlarından ayrılmadılar. Murat T.’nin "hayvanlara kötü davranma" suçundan 4 bin 554 TL para cezasına çarptırıldığı öğrenildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ek MTV kararı ne olacak, AYM ek MTV ödemelerini iptal edecek mi?

Ek MTV kararı ne olacak, AYM ek MTV ödemelerini iptal edecek mi?