ANASAYFA Sincan Ankara'da yüksek sesle müzik çalan araç trafikten men edildi!

Ankara'da yüksek sesle müzik çalan araç trafikten men edildi!

Ankara'nın Törekent Mahallesi'nde geçtiğimiz Çarşamba günü saat 23.00 sularında meydana gelen olayda, çevreyi yüksek sesle müzik açarak rahatsız eden bir sürücüye karşı polis müdahalede bulundu.
yazar
Haber Merkezi
Ankara'da yüksek sesle müzik çalan araç trafikten men edildi!

Ankara'nın Törekent Mahallesi'nde geçtiğimiz Çarşamba günü saat 23.00 sularında meydana gelen olayda, çevreyi yüksek sesle müzik açarak rahatsız eden bir sürücüye karşı yapılan ihbar üzerine olay yerine giden Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik ekipleri, yüksek sesle müzik çalan aracı tespit ederek sürücüyü yakaladı.

SÜRÜCÜYE İDARİ PARA CEZASI

Polis ekipleri tarafından yapılan kontroller sonucunda aracın sürücüsünün ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Ehliyetsiz sürücüye yönelik işlem başlatılırken, aynı zamanda yüksek sesle müzik çalma nedeniyle çevreyi rahatsız ettiği gerekçesiyle araç trafikten men edildi. Sürücüye ise 18 bin 795 lira idari para cezası uygulandı.

Yüksek sesle müzik çalan araçların trafiğe çıkmasının, hem sürücüler hem de çevre için ciddi bir tehlike oluşturduğunu belirten yetkililer, bu tür ihbarların hızla değerlendirildiğini ve gerekli müdahalenin yapıldığını vurguladılar. Trafik kurallarına uymayan sürücülerin, hem kendi can güvenliklerini hem de çevredekilerin huzurunu tehlikeye attığını hatırlatan yetkililer, benzer durumlarla karşılaşan vatandaşların derhal polisi arayarak ihbarda bulunmalarını tavsiye ediyorlar.

Bu olay, trafikte kurallara uymamanın ciddi sonuçları olabileceğini bir kez daha gözler önüne serdi. Yüksek sesle müzik çalan araçlar, sürücülerin dikkatini dağıtarak trafik kazalarına neden olabilir ve çevreyi rahatsız edebilir. Trafik kurallarına uymak, hem kendi hem de diğer sürücülerin güvenliği için son derece önemlidir.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan Belediyesi Arasta Sincan Projesiyle ilçesine büyük değer katacak!

Sincan Belediyesi Arasta Sincan Projesiyle ilçesine büyük değer katacak!