ANASAYFA Sincan Ankaralı öğrenciler dikkat! O belediye tek şartla 10 bin liradan 100 bin liraya kadar para dağıtacak

Ankaralı öğrenciler dikkat! O belediye tek şartla 10 bin liradan 100 bin liraya kadar para dağıtacak

Başkent Ankara'da hizmet veren ilçe belediyeleri, birbirinde farklı duyurulara yer veriyor. Ankaralı öğrencilere 10 bin liradan 100 bin liraya kadar ödül vereceğini açıklayan bir belediye heyecan yarattı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankaralı öğrenciler dikkat! O belediye tek şartla 10 bin liradan 100 bin liraya kadar para dağıtacak

Ankaralı öğrenciler dikkat! O belediye tek şartla 10 bin liradan 100 bin liraya kadar para dağıtacak - Başkent Ankara'da belediyeler tarafından eğitime full destek veriliyor. Eğitim ve öğretime katkı sağlamak amacıyla çeşitli projelere imza atan belediyeler, projeleri ile adeta birbirleri ile yarışıyor.

Ankara'nın Sincan Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) derece yapan öğrencilere başarı ödülü vereceğini açıkladı. Sincan Belediyesi'nin açıklamaları doğrultusunda 10 bin liradan 100 liraya kadar ödül verileceği açıklanırken detaylar da belli oldu.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

SİNCAN BELEDİYESİ'NDEN 100 BİN TL ÖDÜL

Sincan Belediyesi, ilçenin kardeş ili Adıyaman’da ve ilçe sınırları içerisinde ikamet eden öğrencilere destek vereceğini duyurdu. Sincan Belediye Meclisi tarafından oy çokluğuyla kabul edilen kararı açıklayan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan ve kardeş il Adıyaman’da ilk 10’dan ilk 10 bine kadar dereceye giren öğrencilere başarı ödülü verileceğini aktardı.

aw000033-03.jpg

Tüm öğrencileri elde ettikleri başarıdan dolayı tebrik eden Sincan Belediye Başkanı Ercan, “Sincan’da ikamet eden gençlerimiz için bir sürpriz hazırlıyorduk. Deprem dönemi kardeş kent ilan ettiğimiz Adıyaman’daki gençlerimizi de Sincan’dan ayrı tutmak istemedik. Hem Sincan hem de Adıyaman’da yaşayan gençlerimize ortak bir müjdemiz var.'' dedi.

aw000033-02.jpg

Üniversite sınavında ilk 10’a giren öğrencilere 100 bin TL, ilk 100’e giren öğrencilere 75 bin TL, ilk bine giren öğrencilere 30 bin TL ve ilk 10 bine giren öğrencilere de 10 bin TL başarı ödülü vereceklerini açıklayan Sincan Belediye Başkanı Ercan, kararın Belediye Meclisi'nden geçtiğini duyurdu.

Başkan Ercan, '' Hayırlı olsun, başarınız daim olsun. Biz sizinle gurur duymaya ve daima yanınızda olmaya devam edeceğiz” ifadeleri ile sözlerini sonlandırdı.

aw000033-01.jpg

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Otomobil alacaklar için sevindirici haber! Fiyatlarda son 3 haftada düşüş trendi devam ediyor

Otomobil alacaklar için sevindirici haber! Fiyatlarda son 3 haftada düşüş trendi devam ediyor