Belediye Başkanı Murat Ercan'dan Sincan Park daveti: Huzur arayan herkesi bekliyoruz

Sincan Belediyesi tarafından 2024 yazında hizmete açılan Sincan Park vatandaşlar tarafından kısa sürede benimsendi. İlçe sakinleri ve farklı ilçelerden insanlar zamanlarını aile ve arkadaşlarıyla buraya gelerek değerlendirir hale geldi.

Belediye Başkanı Murat Ercan'dan Sincan Park daveti: Huzur arayan herkesi bekliyoruz

Sincan'ın Yenikent semtinde bataklık olan bir alana yapılan Sincan Park geçtiğimiz yıl Manga konseri ile resmi açılışını gerçekleştirmişti. Geniş bir alanı kapsayan, insanların çimler üzerinde oturup bolca vakit geçirme imkanı elde ettiği Sincan Park, çocuklar için oyun oynama alanlarına da sahip. Bisiklet yolu da bulunan Sincan Park havaların ısınmasıyla birlikte yeniden ziyaretçi artışı yaşamaya başladı.

Belediye Başkanı Murat Ercan'dan Sincan Park daveti: Huzur arayan herkesi bekliyoruz

Gün içinde ve akşam saatlerinde parkta zaman insanların rahatça zaman geçirdiği Sincan Park, Belediye Başkanı Murat Ercan tarafından da sık sık ziyaret ediliyor. Çeşitli etkinlikler kapsamında ve normal zamanda parka gelen Başkan Ercan çocuklar ve aileleriyle yakından ilgileniyor.

"BURASI SADECE BİR PARK DEĞİL"

Sincan Park'a son ziyaretinden görseller paylaşan Başkan Murat Ercan bir kez daha tüm vatandaşları parka davet etti. Başkan Ercan Türkiye'nin en büyük rekreasyon alanı diyerek bahsettiği Sincan Park ile ilgili "Burası sadece bir park değil; ailelerin huzurla vakit geçirdiği, çocukların özgürce eğlendiği, gençlerin keyifle vakit geçirdiği eşsiz bir yaşam alanı. Sıcak yaz günlerinde serin bir huzur arayan herkesi buraya bekliyoruz" ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Murat Ercan'dan Sincan Park daveti: Huzur arayan herkesi bekliyoruz - Resim : 2

Sincan Park ilçe merkezine 12 kilometrelik bir alanda bulunuyor. Araba ile ücretli bir şekilde girilen parka yaya olarak girildiğinde bir ücret ödenmiyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER