ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Ercan ders çalışan gençleri yalnız bırakmıyor!

Sincan Belediye Başkanı Ercan ders çalışan gençleri yalnız bırakmıyor!

Sincan'da, öğrencilerin ders çalışmak için en çok tercih ettiği yerlerden olan Millet Kıraathaneri'nde, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan gençleri ziyaret etti.
Sincan Belediye Başkanı Ercan ders çalışan gençleri yalnız bırakmıyor!

Öğrencilerin Sincan'daki bir numaralı ders çalışma yerlerinden olan Sincan Millet Kıraathaneleri, her gün onlarca öğrenciye ev sahipliği yapıyor. Soğuk kış günlerinde sıcacık çorba ve çayın dağıtıldığı, tatlı keklerin ikram edildiği kıraathaneler, sınava hazırlanan öğrencilerin favori yerleri arasında bulunuyor. 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçedeki Millet Kıraathaneleri'ne oldukça önem verirken, sayıları 10'u bulan kıraathanelere her geçen gün bir yenisi daha eklenmeye devam ediyor. 

Başkan Ercan, sık sık kıraathaneleri ziyaret ediyor, gençlerle buluşuyor. Ercan'ın, Ankara'nın soğuk kış günlerinde iç ısıtan sıcacık çorbaları dağıttığı günler de oluyor, öğrencilerle birebir sohbet ederek sorunlarını dinlediği günler de. 

ERCAN, YENİDEN GENÇLERLE BİR ARADA 

Bu ziyaretleri kapsamında Murat Ercan, Merkez Millet Kıraathanesi'nde gençlerle buluştu. Ziyaretini sosyal medya hesabı üzerinden duyuran Ercan, kitap kokuları ve sıcacık çayın eşliğinde öğrencilerle sohbet etti. 

Öğrencilerin güçlü azmine bir kez daha vurgu yapan Ercan, gençlere yollarında başarılı olmaları için dileklerini de iletti. Konuyla ilgili paylaşımında Başkan Ercan, ‘’Kitapların kokusu, sıcacık çayımız ve öğrencilerimizin güçlü azmiyle yolumuz Merkez Millet Kıraathanesi'ne düştü. Zihniniz açık, yolunuzda hep başarılar olsun gençler!'' ifadelerini kullandı. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Gençlerbirliği Başkanı Akdaş ve Yöneticisi Beltan Faruk Koca'yı cezaevinde ziyaret etti

Gençlerbirliği Başkanı Akdaş ve Yöneticisi Beltan Faruk Koca'yı cezaevinde ziyaret etti