ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Ercan duyurdu! Çölyak hastası vatandaşların yanındayız

Sincan Belediye Başkanı Ercan duyurdu! Çölyak hastası vatandaşların yanındayız

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Sincan Belediyesi'nin çölyak hastalarına yönelik son hizmetini duyurdu. Belediye yardım elini çölyak hastalarına uzattı.
Sincan Belediye Başkanı Ercan duyurdu! Çölyak hastası vatandaşların yanındayız

Ankara'da sosyal belediyecilik anlayışıyla vatandaşlarının her türlü hizmetine yönelik çalışmalarını sürdüren Sincan Belediyesi, bu kez de çölyak hastası vatandaşlara yönelik adım attı. 

Sincanlıların huzuru ve refahı için her türlü projelerinde onları düşünen Sincan Belediyesi, son hizmetiyle de çölyak hastalarını unutmadı. 

Glüten intöleransına sahip olan ve bu nedenle glüten içeren besinleri yiyemeyen çölyak hastaları için Sincan Belediyesi'nin dev hizmetini Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. 

‘’TEK EKSİĞİMİZ GLÜTEN OLSUN'' 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla, Sincan Belediyesi'nin çölyak hastalarına yönelik yardımının detaylarını paylaştı. 

Başkan Ercan'ın paylaşımına göre, çölyak hastaları için her 3 ayda bir glütensiz gıda temini, nakdi yardım ve çeşitli etkinliklerle yanlarında olacaklarını duyurdu. 

‘’Ne demiştik; Tek eksiğimiz glüten olsun!'' başlığıyla yaptığı paylaşımda Başkan Ercan, Çölyak hastası vatandaşlarımızın yanındayız. Glütensiz gıda temini, 3 ayda bir gerçekleşen nakdi yardım ve çeşitli etkinliklerle Çölyak hastası hemşehrilerimize destek oluyoruz. Ne demiştik: “Tek eksiğimiz gluten olsun!” ‘’ ifadelerini kullandı. 

Murat Ercan'ın paylaşımına göre, her 3 ayda bir 369 kişiye 1000 TL nakdi yardım sağlanacak. Ayrıca gıda temini ve çeşitli etkinliklerle de çölyak hastalarına destek sağlanacak. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü 2023 Faaliyet Raporu yayımlandı! Merkeze rekor başvuru kaydedildi

ABB Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü 2023 Faaliyet Raporu yayımlandı! Merkeze rekor başvuru kaydedildi