ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Ercan ilçedeki öğrencilerin karne sevincini paylaştı!

Sincan Belediye Başkanı Ercan ilçedeki öğrencilerin karne sevincini paylaştı!

2023 - 2024 Eğitim Öğretim yılının birinci dönemi bugün sona erdi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile birlikte karne gününde öğrencilerin sevincine ortak oldu. Karne heyecanı yaşayan öğrenciler ise tatil için heyecanlı olduklarını dile getirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Ercan ilçedeki öğrencilerin karne sevincini paylaştı!

Okullarda yarı yıl tatili bugün itibariyle başladı. Yarı yıl tatilinin başlamasını müjdeleyen karne gününde milyonlarca öğrenci hem karne almanın hem de tatile girmenin sevincini yaşadı. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ile bir araya geldi. 

Sincan Belediye Başkanı Ercan ve Milli Eğitim Bakanı Tekin, karne gününde öğrencilerin sevincine ortak olurken 
Ankara'nın Sincan ilçesinde karne sevinci yaşandı. Şehit Ahmet Gözütok İlkokulu’nda düzenlenen yarıyıl karne törenine Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Ankara Valisi Vasip Şahin, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Sincan Kaymakamı Levent Kılıç ile birlikte ilçe protokolü katıldı.

SİNCANLI ÖĞRENCİLER KARNE SEVİNCİ YAŞADI

Sınıfları tek tek gezen heyet, özellikle ilk kez karne sevinci yaşayan 1. sınıf öğrencilerinin neşelerine ortak oldu. Öğrenciler tarafından yoğun bir sevgi seliyle karşılanan Bakan Tekin ve Sincan Belediye Başkanı Ercan, minik öğrencilerin karnelerini kendi elleriyle teslim ettiler.

BAKAN TEKİN'DEN ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLER İÇİN AÇIKLAMA

Bakan Tekin yaptığı açıklamada, “Çocuklarımız bu beş ayda çok çalıştılar, yoğun bir tempo içindeydiler. Her biri gözbebeğimiz olan evlatlarımıza, onların eğitim öğretimini emanet ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimize ve velilerimize güzel bir tatil diliyorum. 

Çocuklarımızla nitelikli vakit geçirelim, onlar için en güzel örneğin kendimiz olduğunu unutmayalım” ifadelerine yer verdi. 

Öğrencilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektiren Başkan Murat Ercan ise, “Bugün çalan zil ile karne sevinci yaşayacak ve yarıyıl tatiline girecek tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Evlatlarımıza keyifle geçirecekleri ve mutlu hatıralar biriktirecekleri bir tatil diliyorum” şeklinde konuştu. Öğrenciler ise  okula 5 Şubat tarihinde yeniden başlayacak. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
PTT’den emeklilere kefilsiz şartsız 100 bin TL kredi verilecek

PTT’den emeklilere kefilsiz şartsız 100 bin TL kredi verilecek