ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Ercan Menderes Mahallesi Muhtarlığı açılışına katıldı!

Sincan Belediye Başkanı Ercan Menderes Mahallesi Muhtarlığı açılışına katıldı!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçeye kazandırılan Menderes Mahallesi Muhtarlığı'nın açılışını gerçekleştirdi. Açılışa, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ve MHP İl Başkanı Adnan Taha Tuğrul da katılım gösterdi.
Sincan Belediye Başkanı Ercan Menderes Mahallesi Muhtarlığı açılışına katıldı!

Ankara'da Sincan Belediyesi, ilçeye kazandırdığı yeni projelerden birini daha tamamladı. Menderes Mahallesi Muhtarlığı'nın açılışı, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın da katılımıyla gerçekleşti. 

Başkan Ercan, konuyla ilgili resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak, ‘’Söz verdik, yaptık'' dedi. 

‘’ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ'' 

Başkan Ercan, konuyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, AK Parti Sincan İlçe Başkanı Mustafa Özcan ve MHP İl Başkanı Adnan Taha Tuğrul'un ve ilçe sakinlerinin katılımıyla, Menderes Mahallesi Muhtarlığı'nın açılışının gerçekleştiğini açıkladı. 

Paylaşımında Ercan, muhtarlarla iş birliğini güçlendirmeye ve uyum içindeki çalışmalarına ilerleyen dönemde de devam edeceklerini belirterek, ‘’Söz verdik, yaptık. İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Özcan, MHP İl Başkan Yardımcısı Sn. Adnan Taha Tuğrul ve hemşehrilerimizin katılımlarıyla Menderes Mahallesi Muhtarlığı'nın açılışını gerçekleştirdik. Mahallemize hayırlı, uğurlu olsun. Mahallelinin devlet nezdindeki temsilcisi olan muhtarlarımızla iş birliğimizi güçlendirmeyi ve uyum içindeki çalışmalarımızı yeni dönemde de sürdüreceğiz.'' ifadelerini kullandı. 

Vatandaşların da yoğun katılım gösterdiği etkinlikte, Başkan Ercan kurdele kesti. İlçe sakinleri ile de sohbet eden Ercan, Sincanlılar tarafından ilgiyle takip edildi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Berat Kandili kapsamında mesaj yayımladı!

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş Berat Kandili kapsamında mesaj yayımladı!