ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Ercan Şehit Fethi Sekin'i andı

Sincan Belediye Başkanı Ercan Şehit Fethi Sekin'i andı

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, terör örgütü PKK'nın İzmir Adliyesi'nde düzenlediği saldırı sonucu şehit düşen polis memuru Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can'ın ölüm yıl dönümünde bir anma mesajı yayımladı.
Sincan Belediye Başkanı Ercan Şehit Fethi Sekin'i andı

5 Ocak 2017 yılında, İzmir'in Bayraklı ilçesinde bulunan adliyenin önünde terör örgütü PKK tarafından düzenlenen bombalı araç saldırısında bir polis memuru ve adliye çalışanı hayatı kaybetmiş, 3'ü polis 7 kişi ise yaralanmıştı. 

Olay ardından faillerin 2'si hayatı kaybederken biri de kaçmıştı. Bombalı araç, İzmir Adliyesi'nin C kapısı otoparkında patlatılmış ve ardından çıkan silahlı çatışmada faillerden biri kaçarken 2'si etkisiz hale getirilmişti. 

Saldırıda, polis memuru Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can hayatını kaybetmişti. 

BAŞKAN ERCAN ŞEHİTLERİ UNUTMADI 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, saldırının yıl dönümünde hayatını kaybeden şehitleri unutmadı. Sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Başkan Ercan, terör saldırısında şehit düşen polis memuru Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can'ın vefatlarının yıl dönümünde minnet ve rahmetle andığını belirterek, bir kez daha terör örgütü saldırılarını kınadı. 

Hayatları pahasına vatani görevini yerine getiren polis memuru Fethi Sekin ve adliye çalışanı Musa Can'ın vefatlarının 7'inci yıl dönümünde unutmayan Başkan Ercan, rahmet ve minnetle hayatını kaybedenleri bir kez daha andı. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ABB Türkiye’nin hukuk serüvenine ışık tutacak bir söyleşiye ev sahipliği yaptı

ABB Türkiye’nin hukuk serüvenine ışık tutacak bir söyleşiye ev sahipliği yaptı