ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Ercan semt pazarında esnaf ve vatandaşla bir araya geldi!

Sincan Belediye Başkanı Ercan semt pazarında esnaf ve vatandaşla bir araya geldi!

Başkent Ankara'da ilçe belediye başkanlarının çeşitli ziyaretleri devam ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da saha çalışmalarına devam ederken bu kez ilçedeki semt pazarında esnaf ve vatandaşla bir araya geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Ercan semt pazarında esnaf ve vatandaşla bir araya geldi!

Yerel seçim süreci yaklaşırken parti adaylarının netleşmesi ile birlikte saha çalışmalarında yoğunluk gözlendi. Saha çalışmalarına devam eden isimlerden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, AK Parti'den yeniden Sincan Belediyesi için aday gösterilirken bu kez semt pazarı ziyareti ile esnaf ve vatandaşın yüzünü güldürdü. 

 Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ziyaret ettiği Plevne Mahallesi semt pazarında tatlı tezgahına geçerek, vatandaşlara tatlı ikram etti. Burada esnaf ve vatandaşla sohbet eden Sincan Belediye Başkanı ve başkan adayı Ercan, istek ve talepleri dinledi. 

SİNCAN BELEDİYE BAAŞKANI ERCAN'DAN SEMT PAZARI ZİYARETİ

Sincan Belediye Başkanı Ercan, esnaf ziyaretini bu kez Plevne Mahallesi semt pazarına yaptı. Pazarcı esnafıyla sohbet eden Sincan Belediye Başkanı Ercan, vatandaşlara da tatlı ikram etti. 

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimler için destek isteyen Başkan Ercan, pazar ziyaretinin ardından Evliya Çelebi Millet Kıraathanesi’ne giderek öğrencileri ziyaret etti. Başkan Ercan, “Kıraathanelerimizin tüm imkanları gençlerimizin emrinde. Onların olduğu yerde neşe var, umut var, enerji var” değerlendirmesinde bulundu.

İstasyon Mahallesi’nde vatani görevini yapacak olan bir askerin uğurlamasına katılan Başkan Ercan’ın ziyareti vatandaşları memnun etti. Andiçen Mahallesi’nde de çeşitli esnaf ziyaretlerinde bulunan Başkan Ercan, Seçim İrtibat Bürosu’nda çalışan teşkilat mensuplarıyla buluştu. 

Ercan, yerel seçimlerde Sincan’ın tarih yazacağını vurgulayarak, “31 Mart gecesi Sincan'ımızda yeni bir seçim zaferi kazanmaya, Ankara'mızı yeniden gerçek belediyecilikle buluşturmaya kararlıyız” ifadelerine yer verdi. Başkan Ercan, sahan çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YKS başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar, son başvuru tarihi nedir?

YKS başvurusu nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar, son başvuru tarihi nedir?