Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan devrilen tabela açıklaması

Türkiye gündemi dün akşam Ankara'dan gelen haberler ile sarsılmıştı. Başkentten gelen görüntüler sadece şehirdekileri değil ülkenin dört bir yanındakileri derinden etkilemişti.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan devrilen tabela açıklaması

2024 yılı içinde Ankara yağışlar anlamında çok zor günler yaşamaya devam ediyor. Kış mevsiminin geride bırakılmasının akabinde yoğun yağışlara sahne olan Ankara'da insanlar bir çok defa ölümle burun buruna gelmişti.

FIRTINA SİNCAN'DA BİR GENÇ KIZIN CANINI ALDI

Şehirde dün akşam yaşanan son olayda ise genç bir kız devasa belediye panosunun fırtınadan dolayı devrilmesinden sonucu hayatını kaybetmişti. Genç kızın devrilen panonun altında kalması sonrasında ise vatandaşlar bu konunun suçlularının kimler olduğunun bulunması yönünde peş peşe çağrılar yaptı.

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan devrilen tabela açıklaması

ADLİ SÜREÇ BAŞLATILDIĞI DUYURULDU

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan ilçelerinde gerçekleşen ve ülke gündemine oturan olay sonrasında bir yazılı açıklama olarak adli sürecin başlatıldığını açıkladı. Başkan Ercan'ın açıklamasında şu ifadeler yer aldı;

"Dün akşam saatlerinde mevsim normallerinin üzerinde etkisini gösteren sağanak yağış ve fırtına sebebiyle bir vatandaşımız hayatını kaybetmiş, bir vatandaşımız ise yaralanmıştır. Hayatını kaybeden genç kardeşimize Allah'tan rahmet, ailesine sabır ve başsağlığı diliyorum. Yaşanan üzücü olayla ilgili hem adli makamlarca hem de belediyemizce tahkikat başlatılmıştır. Konunun takipçisiyiz. Hepimize büyük geçmiş olsun"

ANKARA İÇİN UYARILAR DEVAM EDİYOR

Ankara'da olumsuz hava koşullarının bugün ve yarında devam etmesi tahmini yapıldı. Valilik ve ABB'de vatandaşları erkenden paylaşımlar yaparak tedbir almaya davet etti.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER