ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan ilçedeki esnafa ziyaret!

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan ilçedeki esnafa ziyaret!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, saha çalışmalarına devam ediyor. Başkan Ercan, vakit bulduğu anlarda ilçedeki esnafları ziyaret etmeyi sürdürürken bu kez taksici esnafı ve sahadaki belediye personelleri ile bir araya geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan ilçedeki esnafa ziyaret!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçedeki çalışmaların aralıksız olarak devam ediyor. Başkan Ercan'ın ilçedeki çalışmaları ve projeleri devam ederken bir yandan da ziyaretleri sürüyor. 

İlçedeki saha çalışmaları ile de vatandaşların yanında olmayı sürdüren Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, yoğun çalışma temposu içerisinde vatandaşları ziyaret etmeyi de ihmal etmiyor. Son olarak Sincan Belediye Başkanı Ercan'ın taksici esnafı ve belediyenin personelleri ile bir araya geldiği öğrenildi. 

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI ERCAN'DAN ŞESNAFA ZİYARET

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, taksici esnafı ve sahadaki belediye personelleri ile bir araya geldi. Başkan Ercan'ın ziyaretine ilişkin detaylar merak edilirken saha çalışmalarının da devam edeceği bildirildi. Sincan Belediye Başkanı Ercan, ilçede birtakım ziyaretlerde bulunurken bu ziyaretlerin detayları da ortaya çıktı. Sincan İlçe Emniyet Müdürlüğü, devlet hastanesi, taksici esnafını ve sahadaki belediye personellerini ziyaret etti. 

Sincan Belediye Başkanı Ercan, sokakta karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etti. Vatandaşlar da Başkan Ercan’a gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti. Saha çalışmalarının devam edeceğini belirten Başkan Ercan, vatandaşın taleplerini dinlemeye, sorunlarını çözmeye devam edeceklerini kaydetti. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Telekom transferlere devam ediyor! Ankara ekibi Jarrod Jones'u açıkladı

Türk Telekom transferlere devam ediyor! Ankara ekibi Jarrod Jones'u açıkladı