ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan İlk İnsanlı Uzay Misyonu paylaşımı! Alper Gezeravcı'ya tebrik

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan İlk İnsanlı Uzay Misyonu paylaşımı! Alper Gezeravcı'ya tebrik

Ankara'da, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, Türkiye'nin uzaya gidecek ilk Türk astronotu Alper Gezeravcı'nın yolculuğuna yönelik sosyal medya hesabı üzerinden bir tebrik mesajı yayımladı.
Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan İlk İnsanlı Uzay Misyonu paylaşımı! Alper Gezeravcı'ya tebrik

Türkiye'yi gururlandıran, Cumhuriyetin uzar yolculuğunda tarihe adını altın harflerle kazıyan astronot Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu için geri sayım başladı. 

Tüm Türkiye'nin nefeslerini tutup heyecanla beklediği anlara az kalırken, siyasilerden de bir bir tebrik mesajları gelmeye devam ediyor. O tebrik mesajlarından biri de Ankara'da, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'dan geldi. 

Ercan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla Gezeravcı'yı tebrik etti, başarılarının devamını diledi. 

‘’TÜRKİYE YÜZYILI UZAYIN YÜZYILI'' 

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, Milli Uzay Programı'nın ilk ayağı olan "İlk İnsanlı Uzay Misyonu” ve büyük gurur kaynağı Alper Gezeravcı'nın yolculuğuna sayılı saatler kaldığını belirterek, Gezeravcı'ya 14 günlük uzay yolculuğunda ve yapacağı bilimsel çalışmalarda başarılar diledi. 

Ercan paylaşımında, ‘’İlk insanlı uzay yolculuğu Axiom Mission-3. Milli Uzay Programı'nın ilk ayağı olan "İlk İnsanlı Uzay Misyonu” ve büyük gurur kaynağımız olacak uzay yolculuğuna saatler kaldı. 18 Ocak 01.11’de uzaya fırlatılacak roketle Türkiye'nin ilk insanlı uzay görevini gerçekleştirecek Astronot Alper Gezeravcı’ya 14 günlük uzay macerasında ve yapacağı bilimsel çalışmalarda başarılar diliyorum.'' dedi. 

Ayrıca Başkan Ercan, Milli Uzay Programı ile Türkiye Yüzyılı'nın uzayın, teknolojinin, bilimin yüzyılı olacağını da sözlerine ekledi. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MSB askerlik sınıflandırma sonuç ve sevk tarihleri ne zaman açıklanacak?

MSB askerlik sınıflandırma sonuç ve sevk tarihleri ne zaman açıklanacak?