ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Ercan’dan öğrencilere ziyaret!

Sincan Belediye Başkanı Ercan’dan öğrencilere ziyaret!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçedeki öğrencileri ziyaret etmeye devam ediyor. Ara tatilde olan öğrencilerden çeşitli bilgiler alan Başkan Ercan, millet kıraathanelerinde ders çalışan öğrencileri sevindirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Ercan’dan öğrencilere ziyaret!

Sincan Belediyesi'nin ilçedeki çalışmaları ve yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Sincan Belediyesi'nin çalışmaları devam ederken vatandaşlar da ilçedeki çalışmaları yakından takip ediyor. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, sosyal belediyecilik anlayışı ile ilçedeki her yaş grubuna çeşitli ziyaretlerde bulunuyor.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, ilçedeki ziyaretlerini sürdürürken bu kez millet kıraathanelerinde ders çalışan öğrencileri ziyaret etti.

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI ERCAN’DAN ÖĞRENCİLERE ZİYARET

Gençlerin büyük ilgi gösterdiği Millet Kıraathaneleri, Sincan Belediye Başkanı Ercan’ın da gençlerle buluşma noktalarından birisi oldu. Sık sık Sincan’daki kıraathaneleri ziyaret eden Sincan Belediye Başkanı Ercan, son olarak Evliya Çelebi Millet Kıraathanesine uğradı.

sincan-belediye-baskani-ercandan-ogrencilere-ziyare.jpg

Burada ders çalışan gençlere hal hatır sorarak onlarla sohbet eden Sincan Belediye Başkanı Ercan, bazı derslerde zorlanan öğrencilere de yardımcı oldu. Sincan Belediye Başkanı Ercan, burada yaptığı konuşmada, “Vaktini kütüphanede verimli geçiren öğrencilerimizle bir araya geldik. Her gencimize başarılar diliyorum, yolunuz hep açık olsun” dedi. Öğrenciler Başkan Ercan'ın ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirirken ayrıca teşekkürlerini de sundu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATO Travelexpo Ankara Fuarı'na ev sahipliği yapacak!

ATO Travelexpo Ankara Fuarı'na ev sahipliği yapacak!