ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan yeni eğitim yılına özel mesaj!

Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan yeni eğitim yılına özel mesaj!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, okulların açılmasıyla ilgili sevincini ve öğrencilere başarılı bir eğitim-öğretim dönemi diledi.
yazar
Haber Merkezi
Sincan Belediye Başkanı Ercan'dan yeni eğitim yılına özel mesaj!

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan, yeni eğitim-öğretim yılında okulların açılmasıyla ilgili bir açıklama yaparak bu özel günü kutladı ve başarı dileklerinde bulundu.

ankara-tasarim-37.jpg

Okul Ziyareti

Sincan Belediye Başkanı, okulun başladığı gün Sincan Borsa İstanbul İMKB İlkokulu'nu ziyaret etti. Öğrencilerle bir araya gelen Başkan Ercan, onların heyecanına ortak oldu. Öğrencilere çeşitli hediyeler dağıtarak onları motive etti.

f5u0ck6wwaatftg.jpeg

"Başarılı bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum"

Sincan'da eğitim kalitesini artırmak ve öğrencilerin iyi bir geleceğe hazırlanmalarını sağlamak için çalışmalar yürüttüklerini söyleyen Başkan Ercan, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda:

"Bugün okul zili yeniden çaldı, biz de çocuklarımız kadar heyecanlıyız. Öğretmenlerimize ve öğrencilerimize başarılı bir eğitim-öğretim dönemi diliyorum." ifadelerine yer verdi.

screenshot-12-001.png

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın okul ziyareti, Sincan'da eğitime verilen önemin bir göstergesi olarak değerlendiriliyor. Başkan Ercan'ın öğrencilerle yakından ilgilenmesi ve onları motive etmesi, Sincan'daki eğitim camiası ve veliler tarafından takdirle karşılanıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi atıl duruma gelen Hayvan Su İçme Göleti'ni kullanıma kazandırdı

Ankara Büyükşehir Belediyesi atıl duruma gelen Hayvan Su İçme Göleti'ni kullanıma kazandırdı