ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 3 Mart'ta yeni projelerini açıklayacak

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 3 Mart'ta yeni projelerini açıklayacak

Yaklaşan yerel seçimler öncesinde gelecek döneme dair projelerini bir lansman aracılığı ile düzenleyecek olan kişiler arasına Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'da katıldı. Başkan Ercan 3 Mart'ta Sincanlı vatandaşlara yeni projelerini tanıtacağını duyurdu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan 3 Mart'ta yeni projelerini açıklayacak

Mevcut belediye başkanının bir kez daha 2024 Yerel Seçimleri için aday olduğu ilçelerden olan Sincan'da parti adayları artık son çalışmalarını gerçekleştiriyor ve seçim gününü beklemeye başlıyor. Yüzbinlerce insanın oy kullanacağı Sincan'da alınacak seçim sonucu Ankara genelinde de merak ediliyor.

SİNCAN BELEDİYE BAŞKANI MURAT ERCAN PROJELERİNİ DUYURACAK

Seçimde kazanması muhtemel adaylar arasında gösterilen ilçenin mevcut belediye başkanı Murat Ercan'da haftalardır devam ettiği seçim çalışmasında en sona sakladığı proje lansman toplantısını ne zaman gerçekleştireceği bilgisini paylaştı. Yapılan açıklamada Başkan Ercan'ın söz konusu toplantıda Sincan ilçesi için gelecek 5 yıllık dönemde neleri yapmayı planladığına dair konuşma gerçekleştireceği öğrenildi.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan yaptığı paylaşımda “Yeni, modern ve fonksiyonel… Engelleri birlikte aştık, yine birlikte aşacağız” diyerek seçilmesi halinde gerçekleştireceği projelere dair fragman niteliğinde görüntüler gösterdi. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın 2024-2029 yılları için bir kez daha talip olduğu Belediye Başkanlığı görevinde gerçekleştirmeyi planladığı projeleri anlatacağı toplantı 3 Mart günü gerçekleştirilecek. Saat 19:00'da yapılacak toplantının adresi ise Sincan Belediyesi Fatih Fuar ve Kültür Merkezi olarak bildirildi.

YÜKSEK KATILIM BEKLENİYOR

Pazar günü yapılacak toplantıya Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın mensubu olduğu AK Parti ve partisinin ittifak ortağı Milliyetçi Hareket Partisi'nden önemli isimlerinde katılması bekleniyor. Başkan Ercan'ın açıklayacağı projeler ilçe halkı tarafından da merakla bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CEV Şampiyonlar Ligi'nde Ziraat Bankkart devam Halkbank tamam dedi

CEV Şampiyonlar Ligi'nde Ziraat Bankkart devam Halkbank tamam dedi