ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan aile kavramının önemine dikkat çekti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan aile kavramının önemine dikkat çekti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan beraberindeki heyet ile birlikte ilçe kadınları ile bir araya geldi. Yapılan etkinlikte konuşan Başkan Ercan ailenin toplumun temelini oluşturan ailenin önemine vurgu yaptı. Başkan Murat Ercan ziyaretin ardından gün boyu farklı noktalarda vatandaşlar ile bir araya geldi.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan aile kavramının önemine dikkat çekti

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan bugün ilçe kadınları ile düzenlenen yemekte bir araya geldi. Çok sayıda kadının katıldığı etkinlikte Başkan Ercan beraberindeki heyet ile hazır bulundu. İlçe kadınları ve onların çocukları ile bol bol sohbet edip onların sorunlarını dinleyen Ercan kendileri için aile kavramının öneminden bahsetti.

Söz konusu yemek ile ilgili konuşan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “ AK Parti İlçe Başkanımız Sn. Mustafa Özcan, MHP İlçe Başkanımız Sn. Oğuz Nihat Alkan, Kadın Kolları Başkanımız Sn. Nigar Koca, MHP İlçe KAÇEP Başkanı Sn. Gülferi Latik ve hanım kardeşlerimizin katılımlarıyla kahvaltı programında bir araya geldik. Toplumun temelini oluşturan ailenin daha da güçlenmesi için Cumhur İttifakı olarak çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

MAHALLE ZİYARETLERİ HIZ KESMEDEN SÜRÜYOR

Yapılan yemek etkinliğinden sonra beraberindeki isimler ile vatandaşların yanına gitmeye devam eden Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan “Sincan bizi, biz Sincan'ı çok iyi tanıyoruz. Hemşehrilerimizin bize olan güvenini asla boşa çıkarmayacağız” diyerek ilçenin Atatürk Mahallesini ziyaret etti. Pınarbaşı Mahallesi'nde partisinin Cumhur İttifakı ortağı olan Milliyetçi Hareket Partisinin seçim irtibat bürosunu ziyaret ederek onlara yaklaşan Yerel seçim dönemi için başarılar dileyen Başkan Ercan ilçede bulunan özel bir hastaneye geçerek vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini iletti.

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın heyet halinde ve bireysel olarak farklı noktalara ziyaretler gerçekleştirmesinin süreceği öğrenildi. Kendisi ile bir araya gelen vatandaşlarda Başkan Ercan'a başarılar diliyorlar.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kiracılar dikkat, paranızı bırakmayın! 3 aylık zamlı kira bedeli ödeniyor!

Kiracılar dikkat, paranızı bırakmayın! 3 aylık zamlı kira bedeli ödeniyor!