ANASAYFA Sincan Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan akademik personel ile iftarda bir araya geldi

Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan akademik personel ile iftarda bir araya geldi

Ankara'nın Sincan ilçesinde yeniden belediye başkanlığına seçilen Murat Ercan'ın katılımı ile iftar organizasyonları gerçekleşmeye devam ediyor. Bu kapsamda sıradaki konuklar sağlık çalışanları oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan akademik personel ile iftarda bir araya geldi

Ramazan Bayramı kapsamında Sincan ilçesinde ilk günlerden itibaren Kültür Evi'nde iftar organizasyonları gerçekleştirilmeye başlanmıştı.

İlçe genelinde  düzenlenen iftar organizasyonlarında vatandaşlar ile bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan seçim dönemi sonrasında da kaldığı yerden organizasyonlara katılmaya devam etti.

İFTAR ORGANİZASYONLARI DEVAM EDİYOR

Ramazan ayının getirdiği manevi ortama ve dayanışma ruhuna dikkat Çeken Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın katılımı ile Kültür Evi'nde kadın personellerden engelli bireyler ve ailelerine kadar bir çok farklı kesimle iftar organizasyonları aracılığı ile bir araya gelen Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın katılım sağladığı sıradaki iftar yemeği organizasyonu sağlık çalışanları ile birlikte oldu.
 

Özel bir üniversitenin akademik ve idari personeli ile iftar organizasyonunda bir araya gelen Başkan Ercan, iftara katılan davetliler ile yakından ilgilendi. Onlara yönelik bir konuşma gerçekleştiren ve kendilerine yönelik iyi temennilerde bulunan Başkan Murat Ercan sosyal medya hesabından iftar organizasyonuna dair düşüncelerini paylaştı.

BAŞKAN ERCAN'DAN TEŞEKKÜR

Başkan Ercan “Aklın ve bilimin rehberliğinde yolumuzu aydınlatan tüm hocalarımıza çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullanan Başkan Ercan'ın Ramazan ayının son günleri ve Bayram gününde de insanlar ile bir araya gelmesi bekleniyor. 

Sincan halkıda Murat Ercan ile beraber denk geldiği ortamlarda taleplerini dile getiriyor.  Murat Ercan'da bu talepleri dinlediklerini belirtiyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kilit kavşakta bayram öncesi trafik yoğunluğu arttı!

Kilit kavşakta bayram öncesi trafik yoğunluğu arttı!